Libnet.ro
UNICEF

01:05

Are sau nu informatii Victor Ponta despre agentii secreti din PSD?

România Liberă România Liberă,
Are sau nu informatii Victor Ponta despre agentii secreti din PSD?

Fostul premier Victor Ponta nu are elemente suplimentare pe care sa le comunice la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, a declarat luni presedintele comisiei, deputatul PSD Georgian Pop. continuă pe România Liberă

Victor Ponta si Dan Sova, in fata magistratilor Instantei Supreme. De ce sunt acuzati cei doi (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova s-au prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde are loc un nou termen de judecata pe fond in dosarul Complexului Energetic.

Dosarul Turceni - Rovinari. Victor Ponta si Dan Sova s-au prezentat la Curtea Suprema

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri dimineata la Curtea Suprema unde are loc un nou termen al dosarului Turceni - Rovinari. De asemenea, si senatorul Dan Sova a ajuns la instanta, el urmand sa fie audiat.

Victor Ponta, in fata Instantei Supreme in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. Nu a dorit sa declare nimic, la intrarea in institutie. Ponta este trimis in judecata in acest dosar.

Victor Ponta, in fata instantei supreme in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. Nu a dorit sa declare nimic, la intrarea in institutie. Ponta este trimis in judecata in acest dosar.

Victor Ponta, la un pas sa se imbolnaveasca grav din cauza unui vaccin toxic. Cazul a ajuns la DNA

Vaccinul primit cadou de Victor Ponta, in 2013, care l-ar fi bagat pe premierul de atunci direct in spital daca si l-ar fi administrat, a produs un prejudiciu de 2 milioane de euro. Este concluzia.

Victor Ponta, atac virulent la ambasadorul SUA: Prosti suntem toti cei care am crezut ca fapta noastra buna va ramane nepedepsita!

Dupa premierul Dacian Ciolos, Victor Ponta il ia la tinta pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, pentru faptul ca nu a fost invitat la inaugurarea scutului anti-racheta de la Deveselu. Wow - ce frumoasa e.

Victor Ponta continua ironiile: Membrii CSM au fost plecati un an intr-o vacanta intr-o alta galaxie?

Victor Ponta continua seria de ironii, pe Facebook. Fostul premier comenteaza anuntul CSM, in care este acuzat sa a afectat independenta si reputatia justitiei. Fostul premier ii ironizeaza pe.

Victor Ponta: Sa gresesti este omeneste - sa persisti in greseala e fie rea-credinta, fie chiar prostie!

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru criticile aduse noului Cod Fiscal. Sa gresesti este omeneste - sa persisti.

Victor Ponta in instanta

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca dosarul Turceni - Rovinari, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unor surse din presa.

Politic Show:Care-s candidatii la Primarie care se folosesc de Dumnezeu ca sa faca politica;Vicepresedinte PSD: Cand de subventia la vaca se ocupa un 'bou', subventia nu mai vine;Dacian Ciolos ii raspunde lui Victor Ponta: Acuzatiile tale mi se par

Am prins-o pe fina lui Victor Ponta c-un doctorat plagiat, plin de greseli gramaticale. Teza de doctorat a finei lui. Rainer Arnold SPD): Descurajarea ramane valabila. Criticile aduse de Rusia scutului anti-racheta american din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )