Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Gabriela Firea sa candideze la prezidentiale: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Gabriela Firea sa candideze la prezidentiale: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta. continuă pe B1

Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la prezidentiale: Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca, in opinia sa, nu este bine ca postul de primar general al Capitalei sa fie folosit ca o trambulina personala in ceea ce priveste o viitoare candidatura la prezidentiale, el raspunzand astfel la o intebare legata de o posibila candidatura a Gabrielei Firea in 2019, potrivit Agerpres.

Va candida Gabriela Firea la alegerile prezidentiale in 2019? Ce spune Liviu Dragnea

E prea devreme pentru a vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019, a afirmat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea poate fi o.

Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvaluiri bomba din spatele intelegerilor UNPR cu PNL

Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la 100 de minute, ca Gabriel Oprea i-a spus inca de acum cateva zile ca va parasi UNPR-ul, daca se prefigureaza o alianta cu PNL. Am avut o discutie cu 10.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Doar Dumnezeu stie ce se va intampla. Liviu Dragnea: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Ce spune Dragnea despre o posibila candidatura a Gabrielei Firea la prezidentiale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, considera ca nu este bine ca postul de primar general al Capitalei sa fie folosit ca o trambulina personalain ceea ce priveste o viitoare candidatura la prezidentiale.

Gabriela Firea, despre o eventuala candidatura la presedintie: Doar Dumnezeu stie ce se va intampla in 2019

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, nu a dorit sa precizeze daca va candida la presedintie in 2019, adaugand ca a fost mereu un om corect, cinstit, care nu a avut planuri ascunse .

Gabriela Firea a declarat razboi tantarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre campania de combatere a tantarilor si masurile care vor fi luate, pentru a interveni in timpul verii si nu la toamna, cand ar urma sa se finalizeze licitatia pentru stabilirea operatorului.

Liviu Dragnea: Nu exclud varianta ca eu sa ajung premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, intr-o interventie la Antena 3, ca PSD nu va veni cu o varianta de premier inca din campania electorala pentru alegerile parlamentare, dar nu a exclus posibilitatea ca el insusi sa fie propunerea partidului pentru functia de prim-ministru, in cazul in care social-democratii vor reusi sa formeze o majoritate in toamna.

Gabriela Firea vine cu o prima solutie pentru decongestionarea traficului: Evenimentele sa nu se mai organizeze doar in Piata Constitutiei, iar costul chiriei sa se imparta intre organizatori si Municipalitate (VIDEO)

Gabriela Firea a revenit cu precizari dupa ce a fost acuzata ca a propus anularea tuturor evenimentelor din Capitala drept solutie pentru rezolvarea problemelor cu traficul. Aceasta a declarat ca a primit mai.

Propunerile primarului Gabriela Firea pentru deblocarea Bucurestiului. Ce chirii platesc organizatorii marilor evenimente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a facut o serie de precizari legate de modul in care intentioneaza sa deblocheze Bucurestiul in timpul unor evenimente de mare amploare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )