Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu exclud varianta ca eu sa ajung premier

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Nu exclud varianta ca eu sa ajung premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, intr-o interventie la Antena 3, ca PSD nu va veni cu o varianta de premier inca din campania electorala pentru alegerile parlamentare, dar nu a exclus posibilitatea ca el insusi sa fie propunerea partidului pentru functia de prim-ministru, in cazul in care social-democratii vor reusi sa formeze o majoritate in toamna. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Am informatii ca Gabriel Oprea si Valeriu Steriu au fost la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat presei ca detine informatii conform carora Gabriel Oprea si Valeriu Steriu, fostul si actualul lider UNPR, au fost la Cotroceni pentru a se intalni cu.

Liviu Dragnea lanseaza un atac dur la adresa a doi ministri tehnocrati: Doi trecatori prin Guvernul Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, miercuri dimineata, un atac dur la adresa a doi ministri din Guvernul Ciolos, dupa declaratiile recente pe care le-au facut. Liviu Dragnea ii acuza pe ministrul.

Liviu Dragnea: Oferta pentru UNPR ramane valabila. Fuziune prin absorbtie

Oferta pentru UNPR ramane valabila, aceasta fiind fuziunea prin absorbtie, a declarat joi, la Targoviste, presedintele PSD, Liviu Dragnea, in cadrul unei sedinte cu social-democratii din Consiliul Executiv National.

Liviu Dragnea: Oferta pentru UNPR ramane valabila - fuziune prin absorbtie

Presedintele social-democratilor Liviu Dragnea a declarat a finalul CExN al PSD ca oferta de fuziune prin absortie pentru UNPR ramane valabila, arata agerpres. ro. Am decis ca in continuare sa ne.

Bomba pe scena politica! Liviu Dragnea: Au fost negocieri la Cotroceni pentru fuziunea UNPR cu PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, detoneaza o bomba pe scena politica si sustine ca are informatii conform carora Valeriu Steriu si Gabriel Oprea au fost la Cotroceni pentru a negocia fuziunea cu PNL.

Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvaluiri bomba din spatele intelegerilor UNPR cu PNL

Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la 100 de minute, ca Gabriel Oprea i-a spus inca de acum cateva zile ca va parasi UNPR-ul, daca se prefigureaza o alianta cu PNL. Am avut o discutie cu 10.

Liviu Dragnea: Nu vom prezenta o propunere de premier in campania pentru parlamentare

Partidul Social Democrat nu va prezenta un nume de premier in campania pentru alegerile parlamentare, a declarat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea, invitat la emisiunea 100 de minute, de la Antena.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Victor Ponta: Se pare ca nu suntem izolati, in peste 30 de judete am facut majoritati

Fostul premier Victor Ponta s-a declarat ingrijorat pentru PSD, dupa ce partidul a ratat o alianta cu UNPR si nici cu ALDE nu va face una pentru alegerile parlamentare, potrivit stiripesurse. ro. PSD si.

Liviu Dragnea nu e de acord cu demiterea lui MRU. Care sunt motivele liderului PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, in urma unei dispute cu privire la romanul rapit in Burkina Faso. in contextul in care aceste zvonuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )