Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea, despre proiectul lui Dacian Ciolos: Este o lista de iluzii plagiate dintr-un document al Guvernului Ponta

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre proiectul lui Dacian Ciolos: Este o lista de iluzii plagiate dintr-un document al Guvernului Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marti ca proiectul premierului Dacian Ciolos este o lista de iluzii care nu contine solutii reale pentru problemele actuale ale romanilor, iar titlul. continuă pe B1

Premierul tehno-pesedist: Vasile Dancu, micul Goebbels, este alternativa lui Liviu Dragnea pentru postul lui Dacian Ciolos

PSD ii face concurenta lui Dacian Ciolos si, neoficial, propune propriul tehnocrat pentru postul de prim-ministru: Vasile Dancu. Actualul vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale a confirmat pentru Bloomberg ca este interesat de acest post.

Premierul tehnopesedist: Vasile Dancu este alternativa lui Liviu Dragnea pentru postul lui Dacian Ciolos

PSD ii face concurenta lui Dacian Ciolos si, neoficial, propune propriul tehnocrat pentru postul de prim-ministru: Vasile Dancu. Actualul vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale a confirmat pentru Bloomberg ca este interesat de acest post.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Traian Basescu, despre platforma lui Dacian Ciolos: Nu am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru (VIDEO)

M-am uitat pe aceasta platforma. Nu am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru. Este un decalog acolo cu 10 principii. Le gasim, intrati pe platforma o politica a PPE, si.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

Liviu Dragnea a iesit la ATAC: Nu este pentru prima oara! Cum isi permite sa comenteze ce fac partidele politice, sa spuna ce partid e bun si care nu?

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, pe care il acuza ca se implica nejustificat in batalia politica. Eu nu sunt convins ca cel care.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Dragnea il acuza pe Dacian Ciolos de plagiat: Romania 100 este un concept aprobat de guvernarea noastra, in 2014

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Platforma Romania 100, lansata de premierul Dacian Ciolos, este o lista de iluzii, despre care ar fi crezut mai degraba ca poate fi lansat de.

Tupeist si mincinos: Liviu Dragnea a starnit mania internautilor, dupa ce a dat vina pe Ciolos pentru ca nu s-au construit autostrazi in ultimii 26 de ani (VIDEO)

Liviu Dragnea a starnit mania internautilor, dupa ce, aflat la emisiunea Dosar de Politician, a dat vina pe Dacian Ciolos pentru ca nu s-au construit autostrazi in ultimii 26 de ani. Mai multi.

Dacian Ciolos o sustine in continuare pe Raluca Pruna: Trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei

Premierul Dacian Ciolos considera ca Raluca Pruna trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei, a declarat marti purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Ciolos a luat nota de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )