Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul tehnopesedist: Vasile Dancu este alternativa lui Liviu Dragnea pentru postul lui Dacian Ciolos

România Liberă România Liberă,
Premierul tehnopesedist: Vasile Dancu este alternativa lui Liviu Dragnea pentru postul lui Dacian Ciolos

PSD ii face concurenta lui Dacian Ciolos si, neoficial, propune propriul tehnocrat pentru postul de prim-ministru: Vasile Dancu. Actualul vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale a confirmat pentru Bloomberg ca este interesat de acest post. continuă pe România Liberă

Ipoteza inedita pe scena politica: Vasile Dancu ar putea prelua fraiele guvernului dupa alegeri. Cine ar putea sa-l sustina?

Vicepremierul Vasile Dancu ar putea prelua fraiele guvernului dupa alegerile din decembrie, se arata intr-un articol publicat in Bloomberg. intr-un interviu acordat joi, Dancu.

Bloomberg: Vicepremierul Vasile Dincu este primul potential candidat la functia de premier in viitorul guvern al Romaniei

Campania electorala din Romania a intrat in linie dreapta, iar vicepremierul Vasile Dincu este primul potential candidat la postul de sef al viitorului guvern, comenteaza vineri Bloomberg.

Vasile Dancu, dispus sa preia functia de premier dupa alegeri

Este o posibilitate sa accept sa continui sa lucrez in guvern, insa in anumite conditii. Trebuie sa fie o forta politica solida in spatele unui guvern dedicat schimbarii rapide a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )