Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea nu este deranjat de ideea ca Daniel Constantin ar putea demisiona din Guvern: Este o optiune personala

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea nu este deranjat de ideea ca Daniel Constantin ar putea demisiona din Guvern: Este o optiune personala

Presedimtele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca actuala coalitie guvernamentala nu ar fi afectata daca Daniel Constantin renunta la functiile de vicepremier si de ministru al Mediului. continuă pe România Liberă

SURSE: CUTREMUR in ALDE. Daniel Constantin ar putea sa-si piarda functia de ministru al Mediului

Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au avut mai multe discutii pentru a gasi o cale de rezolvare a neintelegerilor, insa acest lucru nu s-a intamplat si din acest motiv este.

Este foarte putin probabil ca Radulescu sa mai ramana in PSD

Din punctul meu de vedere, este foarte putin probabil ca Catalin Radulescu sa mai ramana cu noi cel putin pentru o perioada a declarat astazi, Liviu Dragnea, presedintele PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii sunt de o gravitate foarte mare, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.

Cum vede Liviu Dragnea scandalul din ALDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca sustinerea parlamentara a actualului guvern nu va fi afectata de eventuale miscari create in urma situatiei existente in ALDE, iar decizia lui Daniel Constantin de a iesi din echipa guvernamentala tine doar de el.

SURSE O ruptura a ALDE nu este exclusa, dupa scandalul de duminica/ Razboiul intre Daniel Constantin si Tariceanu merge si in instanta. Care sunt motivele nemultumirilor

O ruptura a celor doua tabere din ALDE - cea a lui Calin Popescu-Tariceanu si cea a lui Daniel Constantin - nu mai este exclusa, dupa episodul de duminica de la Delegatia Permanenta, cand Daniel Constantin a plecat acuzand faptul ca acest for nu este statutar. Surse din ALDE au declarat pentru HotNews. ro ca, desi cei doi se pusesera de acord pe anumite principii nu mai tarziu de joi, aceasta intelegere nu a mai tinut pana duminica. Potrivit acestora, Daniel Constantin este nemultumit de faptul ca Tariceanu nu a fost de acord cu propunerile acestuia de oameni in conducerea partidului, urmarind astfel sa il izoleze pe Constantin in functia de presedinte executiv fara a avea alaturi si alti apropiati pentru a putea conta in luarea deciziilor.

Surse: Liderii ALDE iau in calcul retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin daca acesta insista pentru Congres in toamna

Liderii ALDE apropiati ai copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu vor sa creeze o functie onorifica in partid in care sa fie desemnat Daniel Constantin la Congresul care ar putea avea loc in luna aprilie. in cazul in care Constantin se va opune organizarii Congresului luna viitoare, nu este exclus ca acestuia sa-i fie retras sprijinul politic de catre coalitie, astfel incat sa fie nevoit sa paraseasca postul de ministru al Mediului.

Liderii ALDE apropiati lui Tariceanu vor retragerea sprijinului lui Daniel Constantin pentru postul de ministru

Liderii ALDE apropiati ai copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu vor sa creeze o functie onorifica in partid in care sa fie desemnat Daniel Constantin la Congresul care ar putea avea loc in luna aprilie. In cazul in care Constantin se va opune organizarii Congresului luna viitoare, nu este exclus ca acestuia sa-i fie retras sprijinul politic de catre coalitie, astfel incat sa fie nevoit sa paraseasca postul de ministru al Mediului, scrie News. ro.

Daniel Constantin a parasit sedinta Delegatiei Permanente a ALDE sustinand ca este nestatutara

ACTUALIZARE 16:55 Tariceanu: Am fost santajat de Daniel Constantin in legatura cu anumiti colegi care urmau sa candideze la parlamentare Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca a fost santajat de Daniel Constantin ''in legatura cu anumiti colegi care urmau sa candideze la alegerile parlamentare ''. *ACTUALIZARE 16:07 Tariceanu: Congresul ALDE, programat pe 21 aprilie *ACTUALIZARE 15:39 Daniel Constantin, despre o eventuala demisie din Guvern: Maine voi avea o discutie cu premierul; nu am tinut niciodata la functii *ACTUALIZARE 15:10 Constantin: Nu voi candida la postul de presedinte, dar nu accept ca cineva din afara ALDE sa ia decizii in partid *ACTUALIZARE 12:00 Delegatia Permanenta a ALDE decide astazi data Congresului in care va fi ales presedintele unic *Surse: Liderii ALDE apropiati lui Tariceanu vor retragerea sprijinului lui Daniel Constantin pentru postul de ministru.

UPDATE Daniel Constantin a parasit sedinta Delegatiei Permanente a ALDE sustinand ca este nestatutara: Nu voi candida la postul de presedinte, dar nu accept ca cineva din afara ALDE sa ia decizii n partid

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a parasit sala in care se desfasoara Delegatia Permanenta a partidului, impreuna cu un grup de membri ai conducerii, acestia sustinand ca sedinta este nestatutara, informeaza News. ro. UPDATE - Daniel Constantin: Nu voi candida la postul de presedinte, dar nu accept ca cineva din afara ALDE sa ia decizii in partid.

Daniel Constantin a parasit sedinta Delegatiei Permanente a ALDE sustinand ca este nestatutara

ACTUALIZARE 14:22 Copresedintele ALDE Daniel Constantin a parasit sala in care se desfasoara Delegatia Permanenta a partidului, impreuna cu un grup de membri ai conducerii, acestia sustinand ca sedinta este nestatutara, informeaza News. ro. *ACTUALIZARE 12:00 Delegatia Permanenta a ALDE decide astazi data Congresului in care va fi ales presedintele unic *Surse: Liderii ALDE apropiati lui Tariceanu vor retragerea sprijinului lui Daniel Constantin pentru postul de ministru.

Scandal in ALDE. Tariceanu anunta ca membrii partidului isi vor alege seful in 21 aprilie si il acuza pe Daniel Constantin de santaj. Fostul sef PC a sustinut ca adunarea de astazi este nestatutara: Nu plec din ALDE, dar nu accept ca cineva din afara sa i

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca in 21 aprilie, membrii formatiunii isi vor alege presedintele unic, iar Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat candidatura. Pe de alta parte, Daniel Constantin a declarat ca sedinta de astazi este nestatutara si ca maine va discuta cu premierul Sorin Grindeanu. Constantin a spus ca el si ceilalti fosti membri PC nu vor parasi partidul, dar ca nu accepta ca o persoana din afara formatiunii sa ia decizii in partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )