Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara ca este foarte important, in actualul context al Brexit-ului, sa se negocieze in favoarea intereselor romanilor care traiesc in Marea Britanie si a pledat din nou pentru necesitatea unui proiect de tara pentru urmatorii 20 - 25 de ani. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Exista cineva care impiedica DNA?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca institutiile din Justitie nu sunt impiedicate de nimeni sa functioneze si ca informatiile din dosare nu trebuie date in spatiul public de niciuna din.

Liviu Dragnea ii cere lui Ciolos sa demita ministrii de la Agricultura si Justitie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, ii cere public premierului Dacian Ciolos sa demita ministii de la Agricultura si Justitie. in vizorul presedintelui PSD au intrat Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, si Raluca Pruna, ministrul Justitiei, reprezentanti ai guvernului tehnocrat despre care liderul PSD afirma ca sunt oameni care au venit cu o gentuta in Guvernul Romaniei si care fac rau, fac declaratii si nu fac nimic.

BREXIT. Liviu Dragnea: Nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Este nevoie de o analiza serioasa

Liviu Dragnea a declarat, vineri, dupa consultarile de la cotroceni, privind Brexitul, ca nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Eu am solicitat ca in Romania sa se faca rapid o analiza serioasa pe mai multe planuri. Nimeni in acest moment nu stie care va fi evolutia. , a dclarat Liviu Dragnea .

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Liviu Dragnea. Seful PSD i-a cerut sa ii schimbe pe ministrii Justitiei si Agriculturii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca i-a transmis premierului Dacian Ciolos nemultumirile sale fata de ministrii Justitiei si Agriculturii si a subliniat ca este decizia sefului Executivului daca ii schimba sau nu, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea, avertisment pentru UNPR: Oferta PNL e o mare pacaleala!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Partidul National Liberal are in plan sa pacaleasca Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei in negocierile pentru fuziunea celor.

Liviu Dragnea a anuntat ca se va intalni cu Dacian Ciolos

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca se va intalni cu premierul Dacian Ciolos si il va intreba de ce il protejeaza pe ministrul Agriculturii.

Liviu Dragnea: Premierul Dacian Ciolos e un om de buna-credinta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat la telefon cu premierul Dacian Ciolos si va organiza o intalnire cu acesta, precizand ca prim-ministrul i se pare un om de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )