Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liviu Dragnea: Ilie Sarbu este un om politic de anvergura. Nu am avut o discutie in care sa spuna ca vrea sa plece din partid sau din Senat

B1 B1,
Liviu Dragnea: Ilie Sarbu este un om politic de anvergura. Nu am avut o discutie in care sa spuna ca vrea sa plece din partid sau din Senat

Presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca Ilie Sarbu este un om politic de anvergura si ca acesta nu i-a spus ca vrea sa plece din partid sau de la conducerea grupului senatorilor PSD,. continuă pe B1

Dragnea: Cu Ilie Sarbu nu am avut o discutie in care sa spuna ca pleaca

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca Ilie Sarbu este un om politic de anvergura, a ajutat foarte mult partidul si acesta nu i-a spus ca vrea sa plece din partid sau de la conducerea grupului senatorilor PSD , adaugand ca nu are o lista neagra cu membri ai partidului, transmit surse din presa.

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat, o decizie urmand a fi luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si care este programata.

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat, o decizie urmand sa fie luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si care este programata pentru duminica, au precizat surse din PSD.

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat. Cine l-ar inlocui

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat, o decizie urmand a fi luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si care este programata pentru duminica, au precizat surse din PSD.

Liviu Dragnea triaza oamenii lui Victor Ponta

Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, ar urma sa paraseasca sefia grupului PSD din Senat, in contextul zvonurilor privind intentia lui Liviu Dragnea de a-l inlocui din functie. Pe lista neagra a lui Dragnea s-ar mai afla ministrii Eugen Teodorovici Finante) si Rovana Plumb Munca), fara a fi insa luata o decizie privind remanierea acestora.

Dragnea NU STIE daca Ilie Sarbu pleaca din PSD

Conform unor surse din PSD, Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului socila-democrat din Senat, o decizie urmand a fi luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si Dragnea, intalnire care este programata pentru duminica.

Senatorul Mihai Fifor spune ca se gadeste sa-i ia locul lui Ilie Sarbu la sefia Grupului PSD

Senatorul Mihai Fifor a declarat, marti, pentru HotNews, ca este o idee ca el sa-i ia locul lui Ilie Sarbu in functia de lider al Grupului PSD din Senat. Fifor este perceput ca fiind tot din tabara Sarbu-Ponta.

Socrul lui Ponta renunta la sefia senatorilor PSD. Cine il va inlocui pe Ilie Sarbu

Ilie Sarbu nu va mai candida saptamana viitoare la sefia grupului parlamentar al PSD. Aceasta este mai mult o retragere decat o demisie, a spus Ilie Sarbu. Socrul premierului Victor Ponta, Ilie Sarbu,.

Retragerea lui Ilie Sarbu nu ar afecta majoritatea parlamentara

ACTUALIZARE 20:27 Liderul ALDE, Daniel Constantin, a declarat ca retragerea lui Ilie Sarbu din functia de sef al grupului senatorial PSD nu va afecta majoritatea parlamentara, trasmit surse din presa Cu siguranta ar fi o pierdere daca Ilie Sarbu ar pleca de la sefia grupului parlamentar al PSD, pentru ca Ilie Sarbu are o experienta parlamentara, iar o retragere a domniei sale sau, mai bine spus, o mutare pe o alta functie ar fi o pierdere, dar sunt convins ca exista resurse in PSD si va merge mai departe, a comentat Daniel Constantin, intrebat fiind in legatura cu retragerea lui Sarbu si o posibila numire a sa la Curtea de Conturi.

Ilie Sarbu ascunde un apartament in cartierul de lux al lui Nicu Niro

Ultimele doua declaratii de avere ale senatorului Ilie Sarbu par sa dezvaluie o operatiune imobiliara penala. Din datele facute publice atat de Ilie Sarbu, cat si de Victor Ponta, complice la aceasta operatiune pare sa fi fost fiica senatorului PSD, europarlamentarul Daciana Sarbu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3042 seconds )