Libnet.ro
UNICEF

18:46

Liviu Dragnea se insoara si ii pune nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Grabiti-va!

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea se insoara si ii pune nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Grabiti-va!

Mitingul PSD de la Craiova a fost folosit de liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru a anunta ca intentioneaza sa se casatoreasca. A facut declaratia pe scena, in timpul discursului sustinut in fata spectatorilor si a iubitei sale, Irina. A precizat ca, daca o sa fie ce o sa fie, ii roaga pe Claudiu Manda si [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea ii vrea nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda: Sper sa nu se supere Irina

Liviu Dragnea are planuri de insuratoare. La primul miting electoral al PSD, la Craiova, el a spus, in finalul discursului sau, ca vrea ca Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa-i fie nasi la nunta cu iubita sa Irina Tanase.

Liviu Dragnea le-a cerut Olgutei Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi. Ce raspuns a primit

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la mitingul PSD, ca, in cazul in care va fi lasat in pace, doreste ca Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa fie nasii lui de cununie la nunta cu Irina.

Liviu Dragnea, catre Manda si Olguta Vasilescu in timpul mitingului de la Craiova: Aici ii fata oltenilor ii rog sa ne fie nasi

Moment inedit in timpul mitingului PSD de la Craiova! Liviu Dragnea a profitat de prezenta in orasul natal al Liei Olguta Vasilescu si a lui Claudiu Manda si le-a cerut celor doi sa fie nasii lui si a Irinei T.

Liviu Dragnea si Irina Tanase se pregatesc de nunta. Dragnea: ii rog pe Lia si pe Claudiu sa ne fie nasi

Liviu Dragnea si Irina Tanase se pregatesc de nunta. ii rog pe Lia si pe Claudiu sa ne fie nasi, a spus Dragnea, vineri, la mitingul PSD de la Craiova. Claudiu este un tanar la care eu tin.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cui le-a cerut sa-i fie nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cine le vor fi nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Lia Olguta Vasilescu, la mitingul PSD de la craiova: in doi ani de guvernare, am marit salariile si pensiile (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a prezentat in cadrul mitingului PSD din Craiova realizarile PSD in cei doi ani de guvernare, aratand ca acesta este partidul care a marit pensiile si salariile. Vreau sa mai dau o.

Olguta Vasilescu (PSD), anunt de ULTIM MOMENT: Guvernul va adopta miercuri doua hotarari importante in privinta infrastructurii rutiere

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Executivul Dancila va adopta miercuriHotararea prin care se declanseaza procedurile de expropriere a terenurilor si imobilelor de pe.

VIDEO Craiova, patria de o zi a PSD. Liviu Dragnea si iubita Irina, baie de multime

Craiova invadata de PSD. Un miting de amploare este organizat astazi de social-democrati, o actiune electorala in vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Organizatorii sustin ca 40. 000 se vor aduna in total la Craiova pentru a deschide sirul de manifestari. La aceasta prima actiune, vedeta este Liviu Dragnea. Seful PSD a venit la Craiova [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )