Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea le-a cerut Olgutei Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi. Ce raspuns a primit

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea le-a cerut Olgutei Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi. Ce raspuns a primit

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la mitingul PSD, ca, in cazul in care va fi lasat in pace, doreste ca Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa fie nasii lui de cununie la nunta cu Irina. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea ii vrea nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda: Sper sa nu se supere Irina

Liviu Dragnea are planuri de insuratoare. La primul miting electoral al PSD, la Craiova, el a spus, in finalul discursului sau, ca vrea ca Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa-i fie nasi la nunta cu iubita sa Irina Tanase.

Liviu Dragnea se insoara si ii pune nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Grabiti-va!

Mitingul PSD de la Craiova a fost folosit de liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru a anunta ca intentioneaza sa se casatoreasca. A facut declaratia pe scena, in timpul discursului sustinut in fata spectatorilor si a iubitei sale, Irina. A precizat ca, daca o sa fie ce o sa fie, ii roaga pe Claudiu Manda si [] .

Liviu Dragnea si Irina Tanase se pregatesc de nunta. Dragnea: ii rog pe Lia si pe Claudiu sa ne fie nasi

Liviu Dragnea si Irina Tanase se pregatesc de nunta. ii rog pe Lia si pe Claudiu sa ne fie nasi, a spus Dragnea, vineri, la mitingul PSD de la Craiova. Claudiu este un tanar la care eu tin.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cui le-a cerut sa-i fie nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Liviu Dragnea, tinut in sah: ce a decis CCR in cazul completurilor de judecata

Liviu Dragnea nu stie inca daca poate cere sau nu anularea condamnarii de trei ani si sase luni de inchisoare, primite in dosarul angajarilor fictive. Curtea Constitutionala a amanat, joi, sa ia o decizie in cazul sesizarii facute de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Acesta a cerut Curtii sa constate daca nu cumva exista un [] .

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cine le vor fi nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Raluca Turcan: ii solicit lui Liviu Dragnea sa nu se mai ascunda in spatele unor fosti detinuti politici. Nu a facut nimic pentru ei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris, vineri, pe Facebook, dupa ce PSD a trimis doi fosti detinuti politic la consultarile de la Cotroceni, ca este un spectacol grotesc. Turcan i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu se ascunda in spatele acestor oameni pentru care nu a facut nimic. Nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a scris Raluca Turcan.

Curtea Constitutionala, asteptata sa ia astazi o decizie privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala ar putea pronunta joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

UPDATE O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala a amanat din nou joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )