Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, pentru presa straina: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi si avem acelasi sprijin public

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, pentru presa straina: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi si avem acelasi sprijin public

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pentru o televiziune straina, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina partidul pe care il conduce, sustinerea publica fiind aceeasi cu miscarea antiguvernamentala. continuă pe România Liberă

Dragnea, pentru presa straina: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, pentru un post de televiziune din Serbia, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina Guvernul si ca ar fi o greseala sa ii ignore din cauza protestelor din strada.

AUDIO Dragnea, pentru presa straina, intrebat daca guvernul si-a pierdut legitimitatea: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, pentru un post de televiziune din Serbia, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina Guvernul si ca ar fi o greseala sa ii ignore din cauza protestelor din strada, transmite News. ro.

REACTIE DURA a lui Liviu Dragnea: Exista cateva persoane in PSD care asculta de presedinte, sunt oameni infiltrati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat luni, la finalul sedintei PSD, ca unii memebrii ai partidului pe care il conduce ar fi agenti de influenta ai presedintelui Klaus Iohannis, informeaza.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la un post de televiziune din Romania, ca modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista, chiar daca exista oameni care participa la aceste actiuni din convingere.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Liviu Dragnea a contestat in instanta condamnarea definitiva primita in dosarul Referendumul. Primul termen - 15 februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare in dosarul Referendumul in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, primul termen fiind stabilit pentru 15 februarie.

Vasile Dincu, despre Liviu Dragnea: Cel mai important dusman al lui, betia puterii

Fostul vicepremier Vasile Dincu a declarat, in cadrul unui interviu pentru Realitatea TV, ca cel mai mare dusman dusman al lui Liviu Dragnea ar fi betia puterii, in conditiile in care PSD a castigat cu un scor detasat alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea, cere discutii ample pe baza Codurilor Penale: Nu s-a mai intamplat ca la o lege in Romania, atat de multe articole sa fie declarate neconstitutionale (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni ca este necesar ca pe baza Codurilor Penale sa fie organizata o dezbatere ampla la care sa participe si magistrati, avocati sau experti in domeniu pentru ca este nepermis ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )