Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea, rege la el acasa! Liderul PSD, intampinat cu fanfara si covor rosu la Teleorman (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, rege la el acasa! Liderul PSD, intampinat cu fanfara si covor rosu la Teleorman (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost intampinat in judetul natal cu fanfara si covor rosu la inaugurarea caminului pentru batrani din comuna Saelele din Teleorman. Pe langa. continuă pe B1

Cum vrea Liviu Dragnea sa castige alegerile parlamentare. PSD este gata de marile schimbari

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de la Vaslui, au fost discutate criteriile care vor sta la baza alcatuirii listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din toamna.

Clipe de cosmar pentru Liviu Dragnea la Vaslui. Ce a putut pati liderul PSD

Probleme pentru Liviu Dragnea la Vaslui, chiar inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National. Presedintele PSD a fost pe punctul de a se intoarce in Capitala, dupa ce o durere.

Liviu Dragnea, chinuit de o durere de masea. Ce a patit liderul social-democratilor

Probleme pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. De data aceasta suferinta sa nu a constat in treburi legate de politica ci de probleme fizice. Mai exact, o teribila durerere de masea l-a scos din.

Alina Gorghiu, ironii la adresa lui Liviu Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu il ironizeaza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu o eventuala motiune de cenzura. Ofofof, m-am linistit! Tocmai zice Dragnea ca AZI nu depune.

Liviu Dragnea: O sa arat si minciuna si atitudinea incalificabila a Guvernului. Dupa acest comportament, incepem sa ne gandim serios la o motiune de cenzura

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca social-democratii se gandesc serios la o motiune de cenzura.

Liviu Dragnea: Luam serios in calcul depunerea unei motiuni de cenzura. Guvernul a mintit, a incalcat legea si a aratat dispret

Liviu Dragnea a declarat inainte sedintei Comitetului Executiv al partidului, de la Vaslui, ca social-democratii iau in calcul serios depunerea unei motiuni de cenzura, urmand sa aiba loc discutii cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea a.

Liviu Dragnea si-a anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va participa la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles atunci cand i se va crea posibilitatea. O sa merg atunci cand mi se creeaza.

Liviu Dragnea: incep sa nu mai cred in coincidente. Se intampla multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca incepe ca nu mai creada in coincidente, pentru ca se intampla multe lucruri nu doar cu el sau cu familia sa, ci si cu alti.

Liviu Dragnea a confirmat: Voi discuta cu Calin Popescu-Tariceanu despre o motiune de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni, la inceputul saptamanii viitoare, cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei.

Liviu Dragnea, despre plagiatul lui Ponta: Este o vanatoare politica.Ministrul Educatiei a fost demis pentru ca nu a vrut sa participe la acest circ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca decizia CNATDCU, conform careia Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, este o vanatoare politica la care si-a adus contributia actualul Guvern tehnocrat, care ar fi creat special alte structuri pentru a demonstra plagiatul fostului premier.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )