Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Gorghiu, ironii la adresa lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, ironii la adresa lui Liviu Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu il ironizeaza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu o eventuala motiune de cenzura. Ofofof, m-am linistit! Tocmai zice Dragnea ca AZI nu depune. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu ii cere lui Firea ca unul dintre bulevardele sau piatetele din Capitala sa poarte numele Reginei Ana: Ar putea aduce un frumos omagiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii propune primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa denumeasca cu numele Reginei Ana unul dintre bulevardele sau piatetele din Bucuresti.

Elena Udrea lanseaza un atac dur: De ce Alina Gorghiu de la PNL nu este chemata la DNA?

Elena Udrea, atac dur la Alina Ghorgiu. Fostul ministru al Turismului a intrebat de ce liberala Alina Gorghiu nu este chemata la DNA? Raspunsul a venit tot de la Udrea. Doamna Gorghiu a fost chemata ca.

Alina Gorghiu, pregatita sa renunte la sefia PNL?

Dupa ce a laudat un primar liberal, Alina Gorghiu a fost nevoita sa raspunda la intrebarea unui internaut legata de o posibila inlocuire a sa in fruntea PNL.

Alina Gorghiu, sugestie pentru primarul Gabriela Firea

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca daca unul dintre bulevardele sau piatetele din Bucuresti ar purta numele Reginei Ana, atunci acesta ar fi un omagiu frumos adus Majestatii Sale.

Clipe de cosmar pentru Liviu Dragnea la Vaslui. Ce a putut pati liderul PSD

Probleme pentru Liviu Dragnea la Vaslui, chiar inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National. Presedintele PSD a fost pe punctul de a se intoarce in Capitala, dupa ce o durere.

Liviu Dragnea, despre plagiatul lui Ponta: Este o vanatoare politica.Ministrul Educatiei a fost demis pentru ca nu a vrut sa participe la acest circ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca decizia CNATDCU, conform careia Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, este o vanatoare politica la care si-a adus contributia actualul Guvern tehnocrat, care ar fi creat special alte structuri pentru a demonstra plagiatul fostului premier.

Cum vrea Liviu Dragnea sa castige alegerile parlamentare. PSD este gata de marile schimbari

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de la Vaslui, au fost discutate criteriile care vor sta la baza alcatuirii listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din toamna.

Liviu Dragnea: O sa arat si minciuna si atitudinea incalificabila a Guvernului. Dupa acest comportament, incepem sa ne gandim serios la o motiune de cenzura

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca social-democratii se gandesc serios la o motiune de cenzura.

Liviu Dragnea: Luam serios in calcul depunerea unei motiuni de cenzura. Guvernul a mintit, a incalcat legea si a aratat dispret

Liviu Dragnea a declarat inainte sedintei Comitetului Executiv al partidului, de la Vaslui, ca social-democratii iau in calcul serios depunerea unei motiuni de cenzura, urmand sa aiba loc discutii cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea a.

Liviu Dragnea, chinuit de o durere de masea. Ce a patit liderul social-democratilor

Probleme pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. De data aceasta suferinta sa nu a constat in treburi legate de politica ci de probleme fizice. Mai exact, o teribila durerere de masea l-a scos din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )