Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea a confirmat: Voi discuta cu Calin Popescu-Tariceanu despre o motiune de cenzura

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a confirmat: Voi discuta cu Calin Popescu-Tariceanu despre o motiune de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni, la inceputul saptamanii viitoare, cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei. continuă pe Antena3

Traian Basescu s-a delimitat de Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta: Eu vreau o justitie independenta, ei, una controlata politic

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca exista o campanie de presa mincinoasa care vrea sa demonstreze ca atat el cat si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si.

Calin Popescu-Tariceanu s-a prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie

ACTUALIZARE 10:45 Tariceanu: Nu fac nicio declaratie, nu sunt adeptul justitiei facute in strada sau la televizor DNA ii imputa presedintelui Senatului ca a evitat intentionat sa pomeneasca amanunte importante atunci cand a dat declaratie intr-un dosar. La iesire de la instanta suprema, presedintele Senatului a evitat sa faca declaratii despre proces, potrivit Digi24. ---- Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat in aceasta dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a participa la primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, potrivit unor surse din presa.

Calin Popescu Tariceanu, la proces! Presedintele Senatului, judecat in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

UPDATE 10:47: Calin Popescu Tariceanu a plecat de la sediul iCCJ, fara a face vreo declaratie cu privire la modul in care a decurs intalnirea sa cu magistratii, potrivit B1 TV. Vineri.

UPDATE Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, la Curtea Suprema la primul termen al procesului in care va fi judecat ca a mintit si favorizat infractori

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu s-a prezentat, vineri dimineata, la Curtea Suprema unde s-a dat startul procesului in care va fi judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Procurorii l-au trimis in judecata pe al doilea om in stat la inceputul lunii iulie in dosarul retrocedarii ilegale a Padurii Snagov si a Fermei regale Baneasa.

Teodor Atanasiu, atac la Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu: Partidele lor nu vor intra in Parlament

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu nu crede ca ALDE si PMP vor intra in Parlamentul Romaniei si lanseaza un atac dur la adresa liderilor celor doua partide: Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu.

Liviu Dragnea: Luam serios in calcul depunerea unei motiuni de cenzura. Guvernul a mintit, a incalcat legea si a aratat dispret

Liviu Dragnea a declarat inainte sedintei Comitetului Executiv al partidului, de la Vaslui, ca social-democratii iau in calcul serios depunerea unei motiuni de cenzura, urmand sa aiba loc discutii cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea a.

Calin Popescu Tariceanu trage un semnal de alarma: Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa ia masuri

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un apel privind anumite institutii scapate de sub control in statul Roman, problema asupra careia, considera Tariceanu, ar trebui sa se.

Presedintele Senatului, la ICCJ. Calin Popescu-Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat vineri dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a participa la primul termen al dosarului in care a fost trimis in.

Liviu Dragnea si-a anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va participa la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles atunci cand i se va crea posibilitatea. O sa merg atunci cand mi se creeaza.

Liviu Dragnea: incep sa nu mai cred in coincidente. Se intampla multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca incepe ca nu mai creada in coincidente, pentru ca se intampla multe lucruri nu doar cu el sau cu familia sa, ci si cu alti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )