Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, la Satu Mare: O singura confruntare electorala, oriunde s-ar tine, inseamna un spectacol cu aplaudaci

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, la Satu Mare: O singura confruntare electorala, oriunde s-ar tine, inseamna un spectacol cu aplaudaci

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Satu Mare, ca staff-ul de campanie al PSD nu va accepta o singura confruntare electorala, indiferent de locul de desfasurare. O singura dezbatere inseamna, in opinia acestuia, un spectacol cu aplaudaci. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Ar fi culmea sa mergem la Cotroceni sa ne arbitreze Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea nu agreeaza o dezbatere electorala la Palatul Cotroceni, unde sa arbitreze Traian Basescu, afirmand ca Victor Ponta va merge acolo doar dupa ce va castiga turul II.

Presedintele executiv al PSD se afla sambata la Satu Mare. Liviu Dragnea a convocat liderii partidului la o intalnire

Presedintele executiv al PSD si seful campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, Liviu Dragnea, se afla sambata la Satu Mare, unde i-a convocat pe liderii PSD din judet, dar si pe primari la o discutie despre strategia de campanie in turul al doilea.

Liviu Dragnea: Campania lui Iohannis genereaza mesaje privind o posibila rupere a Ardealului

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Baia Mare, ca in spatele campaniei candidatului ACL, Klaus.

Liviu Dragnea: Mi-e greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijini pe Klaus Iohannis

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, dupa intlnirea cu liderii din teritoriu ca in campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai.

Liviu Dragnea: Mi-e greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, dupa intlnirea cu liderii din teritoriu ca in campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai.

Cercetari de delapidare la o societate de interes public din municipiul Satu Mare

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in perioada 2013-2104, a unor infractiuni de delapidare in dauna unei societati de interes public din municipiulSatu Mare.

Cererea sefului ITM Satu Mare de ridicare a controlului judiciar a fost admisa. Cristian Sasu isi recapata functia

Curtea de Apel Oradea a admis pe 3 noiembrie cererea de ridicare a controlului judiciar, formulata de seful ITM Satu Mare, Cristian Sasu, in dosarul in care a fost acuzat ca a efectuat activitati de consultanta in cadrul unor proiecte europene prin interpusi, obtinand bani si bunuri totalizand aproximativ 780. 000 Euro. Hotararea este definitiva.

Jandarmii montani din Borsa au primit o scrisoare de multumire de la doi tineri din Satu Mare

Doi tineri din Satu Mare carora jandarmii montani le-au salvat viata dup ce s-au ratacit in Muntii Rodnei au gasit un mod inediat de a le multumi salvatorilor lor. Cei doi tineri din Satu Mare s-au gandit ca ar fi frumos din partea lor ca sa le trimita o scrisoare de multumire jandarmilor montani din Borsa.

Vicepremierul Liviu Dragnea, vizita-fulger la Bistrita: Primarii au asteptat ca voturile sa vina de la sine. Vom schimba strategia de campanie in turul al doilea

Vicepremierul Liviu Dragnea a facut vineri o vizita-surpriza la Bistrita, unde i-a convocat pe liderii PSD din judet, dar si pe primari la o discutie care avea sa ii determine sa isi ia in serios rolul. Dragnea a spus ca primarii au luat primul tur mult prea usor, crezand ca voturile vin de la sine, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bistrita-Nasaud, unde Klaus Iohannis a obtinut un scor mai bun.

Vicepremierul Liviu Dragnea, la Bistrita: Primarii au asteptat ca voturile sa vina de la sine. Vom schimba strategia de campanie in turul al doilea

Vicepremierul Liviu Dragnea a facut vineri o vizita-surpriza la Bistrita, unde i-a convocat pe liderii PSD din judet, dar si pe primari la o discutie care avea sa ii determine sa isi ia in serios rolul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )