Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea: ii sprijin cu toate puterile mele pe magistratii din Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: ii sprijin cu toate puterile mele pe magistratii din Romania

Liviu Dragnea a vorbit despre protestele actorilor, care au iesit in strada ca sa-i sprijine pe magistrati, spunand ca si el, la randul sau, ii sprijina pe magistrati cu toate puterile. Si eu ii. continuă pe Antena3

Dragnea, intrebat despre protestele actorilor: Si eu ii sprijin pe magistrati cu toate puterile mele si n-am facut nimic impotriva lor

Liviu Dragnea a sustinut, luni, intrebat despre protestele actorilor, care ii sprijina pe magistrati, ca si el ii sprijina pe magistrati, cu toate puterile, ca nici el si nici PSD nu au facut nimic impotriva acestora, iar afirmatiile potrivit carora prin modificarile legilor justitiei coalitia PSD-ALDE incearca subordonarea justitiei nu au nicio acoperire. Liderul PSD a mai spus ca trebuie definit in ce consta sprijinul pentru magistrati, sustinand ca va face tot ce depinde de el ca judecatorii sa ajunga la un nivel de decizie care sa nu mai fie afectat de protocoale cu servicii secrete.

Liviu Dragnea, despre protestul magistratilor: Si eu ii sprijin. Am sprijinit cresterea de salarii si drepturi de pensie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre protestul magistratilor, declarand ca ii sustine cu cresteri salariale si drepturi de pensie, si subliniind ca va face tot ce tine de mine ca decizia judecatorilor sa nu mai fie afectata de niciun serviciu secret.

Liviu Dragnea vrea sa refaca reteaua de aprozare: Am intrat in UE dar nu suntem obligati sa mancam absolut toate e-urile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Calarasi ca ar trebui refacuta reteaua de aprozare, astfel incat romanii nu sa nu mai fie obligati sa manance toate E-urile. Totodata, el a pledat pentru ca Romania sa nu mai exporte materie prima, cum ar fi graul, ca sa importe napolitane, scrie Mediafax.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de.

Liviu Dragnea mentine termenul de doua saptamani pentru ministrul Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca mentine termenul de doua saptamani pentru Tudorel Toader. Cu domnul Calin Popescu Taricenau am discutat vineri si sambata. Nu sunt probleme in coali.

Liviu Dragnea o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Ministrii NU vor fi evaluati

Viorica Dancila si Liviu Dragnea s-au contrazis, luni, pe evaluarea ministrilor. Premierul a spus ca fiecare ministru va face evaluarea activitatii, pornind de la lucrurile realizate in cadrul programului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )