Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

B1 B1,
Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca . continuă pe B1

Tudorel Toader RASPUNDE ATACURILOR lui Liviu Dragnea: Credeti ca se poate vorbi despre o intarziere?

Tudorel Toader raspunde atacurilor venite din partea PSD. Atacat dur de Liviu Dragnea si Claudiu Manda, miercuri, in timpul sedintei Parlamentului in care urma sa se voteze motiunea simpla la adresa.

Liviu Dragnea: Alocatiile vor creste cand Iohannis promulga bugetul

Liviu Dragnea a avut o prima reactie, miercuri, la Parlament, dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului pe 2019, stabilind ca actul normativ este.

Liviu Dragnea: PSD nu isi regleaza problemele cu un ministru cu mana opozitiei. Nu putea vota niciun membru un document plin de minciuni

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce PSD a decis sa nu participe la votul motiunii impotriva lui Tudorel Toader. Am luat decizia, in primul rand, sa le dam sansa celor din opozitie sa.

CSM a acceptat cererea de pensionare a judecatoarei Mera din completul care judeca apelul lui Liviu Dragnea

Consiliul Superior al Magistraturii a acceptat marti cererea de pensionare a judecatoarei Luciana Mera, unul dintre cei cinci judecatori ai completului care judeca apelul lui Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamant in prima instanta 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

Femeile din PSD s-au bucurat de ziua de 8 Martie intr-o vila de protocol a RAAPPS. La petrecere a venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita sa tinerica, Irina Tanase. Liderul social-democrat le-a impartit.

FOTOGALERIE Femeile din PSD, petrecere de 8 martie alaturi de Liviu Dragnea si Irina Tanase

Femeile din PSD au organizat, vineri, o petrecere la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, care a venit insotit de iubita lui, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, pe o retea de socializare, potrivit Mediafax.

EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, foloseste Guvernul in scopuri personale.

Cum si-a pecetluit Liviu Dragnea relatiile cu SUA si cum a contribuit OUG114 la consolidarea culoarelor de transport pentru gazul rusesc

Vrand sa stoarca de bani companiile din sectorul energetic romanesc, Liviu Dragnea, Darius Valcov si Orlando Teodorovici i-au oferit Rusiei prin OUG114 un avantaj comercial aproape nesperat in urma cu cativa ani: acces neingradit la piata de gaze naturale a Europei de Est.

Liviu Dragnea, discutii de ultima ora cu oficialii BNR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, joi dupa-amiaza, cu prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. Discutiile vin dupa o serie de certuri si acuze intre Guvern si Banca Nationala. Este.

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: Exista o nemultumire care trebuie lamurita saptamana viitoare, intr-un fel sau altul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca exista o nemultumire legata de Tudorel Toader iar situatia sa va fi lamurita saptamana viitoare intr-un fel sau altul, dupa o discutie la care vor participa, alaturi de ministrul Justitiei, Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )