Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD si este sprijinit de partid, informeaza Agerpres. Declaratia liderului social-democratilor. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre ordonanta salariilor demnitarilor: Vad ca nu mai e sustinuta de nimeni dintre cei care au promovat-o. Daca nimeni nu o mai vrea, o rezolvam noi in Parlament, unde o respingem

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca daca nimeni nu vrea ordonanta de marire a salariilor demnitarilor, atunci sa fie respinsa in Parlament. intrebat de legea salarizarii, Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre strategia PSD: Trebuie sa pregatim o generatie de lideri tineri (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat joi principalele obiective care vor ajuta PSD sa se redefineasca ca formatiune politca, printre acestea numarandu-se si pregatirea unei generatii de lideri tineri, care sa vina dupa.

Liviu Dragnea: Robert Cazanciuc trebuia sa intervina in cazul violatorilor

Cred ca Robert Cazanciuc ar trebui sa fie mai prezent in public. ) in ceea ce priveste acei violatori, cred ca Robert Cazanciuc trebuia sa intervina, trebuia sa iasa foarte repede, pentru ca a fost.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa unui ministru important al Guvernului Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, trebuia sa aiba o reactie publica cat mai rapida in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui.

Ce spune Oprea ca poate sa bea cu Liviu Dragnea

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a declarar, luni, ca respecta decizia PSD care i-a dat votul lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar, adaugand ca este prieten cu acesta de 15 ani si poate sa bea cu el si vinuri reci si ceaiuri fierbinti.

Oprea: Sunt prieten cu Liviu Dragnea de 15 ani. Cu el pot sa beau si vinuri reci, putem bea si ceaiuri fierbinti

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, luni, ca respecta decizia PSD care i-a dat votul lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar, aratand ca este prieten cu acesta de 15 ani si poate sa bea cu el si vinu.

Monica Macovei ii cere lui Robert Cazanciuc sa spuna daca a propus sau sustine schimbarea procedurii de numire a procurorilor cu functii de conducere

Eurodeputatul Monica Macovei i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa spuna daca a propus sau daca sustine schimbarea procedurii de numire a procurorilor cu functii de conducere de la DNA, DIICOT si.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Liviu Dragnea: Un ministru sa comunice cetatenilor romani ce face el din acel post. Nu au de ce sa vorbeasca despre divorturi la TV (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea ca ministrii sa comunice mai des cu alesii PSD. Dragnea a precizat ca si Victor Ponta isi doreste ca temele guvernamentale sa fie prezentate.

Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor in PSD se va schimba. Vom realiza o fisa despre fiecare candidat (VIDEO)

Managementul candidaturilor in PSD va cunoaste unele schimbari, potrivit lui Liviu Dragnea, care a anuntat joi strategia partidului, informeaza B1 TV. Asadar, fiecare organizatie va transmite propunerile pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )