Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Neagu (PPDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Neagu (PPDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Robert Neagu, secretar general al PPDD, a fost numit ieri de prim-ministrul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Neagu (PDDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Robert Neagu, secretar general al PPDD, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012, relateaza Mediafax.

Liviu Neagu, numarul doi in PPDD, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Teleormaneanul Liviu Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului, functia avand rang de secretar de stat.

PSD a bagat PPDD la guvernare. Liviu Neagu a fost numit secretar adjunct al guvernului

Potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, premierul Victor Ponta l-a numit pe Liviu Neagu, secretarul general al PPDD, in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Astfel, Neagu devine primul PPDD-ist numit intr-o functie guvernamentala, dupa incheierea recenta a unui protocol de colaborare intre PSD si PPDD.

Politic Show: Mihai Sturzu, presedinte TSD: In septembrie vom anunta candidatura lui Victor Ponta; Liviu Robert Neagu (PP-DD) a fost numit secretar general adjunct al guvernului; Cadoul premierului pentru Avocatul Poporului

Catalin Predoiu: Organizatia Ponta Ghita e gata sa acapareze toata economia romaneasca. Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale. Iohannis, despre revenirea lui Antonescu in cursa prezidentiala: Nu ne tragem presul de sub picioare. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat.

Victor Ponta l-a numit pe Liviu Robert Neagu (PPDD) in functia de secretar adjunct al Guvernului

Premierul Victor Ponta l-a numit, miercuri, pe Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu PPDD), in functia de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care.

Secretarul general din PPDD, Liviu Neagu, numit de Ponta in Guvern

Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu PPDD), a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa.

Mircea Jorj, numit de Victor Ponta in functia de secretar general al Ministerului Transporturilor

Premierul Victor Ponta l-a numit, joi, pe Mircea Jorj, vicepresedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si fost presedinte al PSD Cluj-Napoca, in functia de secretar general al Ministerului.

Ponta il numeste pe fostul sef PSD Cluj secretar general la Transporturi, la cererea lui Rus

Vicepresedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si fostul presedinte al PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general al Ministerului Transporturilor, la cererea noului ministru de resort, clujeanul Ioan Rus, transmite Mediafax.

Mircea Jorj, noul secretar general al Ministerului Transporturilor

Mircea Jorj, vicepresedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si fost presedinte al PSD Cluj-Napoca, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general al Ministerului.

Ioan Hidegcuti, fost secretar general in Ministerul pentru IMM, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura penala in cazul lui Ioan Hidegcuti, fost Secretar General al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, intrucat, in perioada exercitarii functiei de secretar general, a semnat un document prin care s-au realizat, direct, foloase materiale pentru sine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )