Libnet.ro
UNICEF

04:40

Liviu Neagu (PDDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

România Liberă România Liberă,
Liviu Neagu (PDDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Robert Neagu, secretar general al PPDD, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ioan Hidegcuti, fost secretar general in Ministerul pentru IMM, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura penala in cazul lui Ioan Hidegcuti, fost Secretar General al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, intrucat, in perioada exercitarii functiei de secretar general, a semnat un document prin care s-au realizat, direct, foloase materiale pentru sine.

BAC 2014 Remus Pricopie, Ministrul Educatiei: Inspectorul scolar general adjunct din Arad, suspectat ca a luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie

Inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, retinut dupa ce ar fi luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie, a declarat pentru Mediafax ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Ministrul a anuntat ca inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, a fost eliberat din functie, o decizie in acest sens fiind in competenta Ministerului Educatiei.

Fost secretar general al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, gasit in conflict de interese

Ioan Hidegcuti, fostul secretar general al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, a fost gasit in conflict de interese penal, dupa ce s-a propus intr-o functie ce i-a adus venituri de peste un milion de lei.

Marian Petrache, validat de PNL ca secretar general

Biroul Politic National al PNL, reunit in prima sedinta dupa Congres, l-a validat marti pe Marian Petrache in functia de secretar general al partidului, a anuntat presedintele liberalilor, Klaus Iohannis,citat de Agerpres.

Intesa Sanpaolo Bank are un nou director general adjunct si CWO, recrutat din cadrul directiei juridice a BNR

Intesa Sanpaolo Bank Romania are un nou director generala adjunct dupa inlocuirea lui Ioan Mihail Anca, care isi incheiase mandatul in finalul lunii aprilie. Florin Sandor foto) este in curs de autorizare la BNR, institutie din care a fost de altfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )