Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Pop (PSD): Alina Gorghiu a devenit personaj de Caragiale. S-a transformat intr-o Coana Leonida si acum vrea sa dea piept cu reactiunea

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop (PSD): Alina Gorghiu a devenit personaj de Caragiale. S-a transformat intr-o Coana Leonida si acum vrea sa dea piept cu reactiunea

Social democratul Liviu Pop a lansat miercuri un atac la adresa Alinei Gorghiu, comparand-o cu un personaj de Caragiale, o Coana Leonida care vrea sa dea piept cu reactiunea. Reactia PSD vine dupa ce co-presedintele PNL a cerut alegeri anticipate pe fondul refuzului Senatului de a aproba solicitarea DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!

Liderul PNL, Alina Gorghiu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook , ca pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate. in schimb, spune ea, PNL nu se va opune masurilor cerute de DNA .

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

Alina Gorghiu ii propune lui Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, luni, pe pagina personala de Facebook, un mesaj prin care ii propune lui Victor Ponta consens pe doua teme: votul la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si pe dublarea alocatiilor pentru copii, dupa ce liderul PSD a refuzat sa ii raspunda la cererile dintr-o scrisoare deschisa.

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Ponta o compara pe Alina Gorghiu cu Elena Udrea. Ambele isi pun poalele in cap

La iesirea de la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu i-a raspuns la scrisoarea pe care copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a trimis-o. Ba mai mult. in loc de rasauns, presedintele social-democratilor a ales sa o atace.

Alina Gorghiu: Dl. Ponta afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook, imediat dupa Consiliul National al PSD, ca premierul Victor Ponta nu e in stare sa faca o analiza sincera a esecului la prezidentiale si, mai grav, afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat.

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Recomandare PNL: Nu comentati subiectul Alina Gorghiu - Electrica. Replica liderului liberal: Sova se agata de numele meu (FOTO)

PNL a trimis un document membrilor sai prin care le cere sa nu comenteze implicarea Alinei Gorghiu la Electrica, informeaza B1 TV. NU comentati subiectul legat de firma de avocatura la care a facut referire Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )