Libnet.ro
UNICEF

17:30

Locuitorii Devei vor avea o noua pista de biciclete. Costul investitiei a fost estimat la 350.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Locuitorii Devei vor avea o noua pista de biciclete. Costul investitiei a fost estimat la 350.000 de euro

Primaria municipiului Deva propune construirea unei noi piste de biciclete pe Calea Zarandului, dupa ce in toamna anului trecut a fost amenajata o astfel de pista pe trotuarul aceleiati strazi, in lungime de 2,5 kilometri. Investitia a fost estimata la peste 1,6 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Ministrul Teodorovici: IMM-urile romanesti vor avea la dispozitie 3 miliarde de euro din fondurile UE 2014-2020

Intreprinderile Mici si Mijlocii IMM) vor avea la dispozitie 3 miliarde de euro, potrivit alocarii propuse prin proiectul Acordului de Parteneriat pentru fondurile europene alocate Romaniei in perioada de programare 2014-2020, a declarat, vineri, la Atena, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Vladimir Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat, joi, ca actele Kievului in estul ucrainei vor avea consecinte, calificand recursul Guvernului la armata drept o crima grava impotriva propriului popor,.

Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte. Interventia armata in est, o crima grava impotriva propriului popor

Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, calificand recursul Guvernului la armata drept o crima grava impotriva propriului popor, relateaza AFP, conform Mediafax.

Turcia: Serviciile secrete vor avea mai multe drepturi

Presedintele turc Abdullah Gul a promulgat, vineri, o noua versiune a legii controversate care confera puteri sporite Agentiei nationale turce de informatii MIT). Legea, care a intrat in vigoare odata cu publicarea ei in Jurnalul Oficial, sambata, a fost adoptata joi de catre Parlament si denuntata de catre opozitie, care a anuntat ca o va contesta la Curtea Suprema, potrivit Mediafax.

Evaluarile la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 28 mai si 6 iunie

Evaluarile care se fac in premiera anul acesta la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a se vor derula intre 28 si 30 mai pentru elevii de clasa a IV-a, intre 2 si 4 iunie pentru cei din clasa a II-a si in 5 - 6 iunie pentru elevii de a VI-a, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )