Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locuitorii oraselor din Bulgaria sunt cei mai amenintati de saracie din intreaga UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Locuitorii oraselor din Bulgaria sunt cei mai amenintati de saracie din intreaga UE

Bulgaria este printre statele din Uniunea Europeana UE) a caror populatie urbana este in cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala, in anul 2016, conform datelor prezentate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Dnevnik. continuă pe Ziarul Bursa

Quincy Jones, declaratii scandaloase: Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai prosti muzicieni din lume

Prolificul muzician si producator de muzica Quincy Jones 84 de ani), colaborator si prieten apropiat al lui Michael Jackson, a dezvaluit ca regretatul rege pop a plagiat multe dintre hit-urile sale, iar despre Paul McCartney si Ringo Starr a afirmat ca sunt cei mai slabi muzicieni din lume.

FSLI: Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari. Lipsa dialogului ne va determina sa declansam proteste

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a inaintat premierului Viorica Dancila, ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului. Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ne va determina sa declansam protestele in perioada urmatoare, arata FSLI, intr-un comunicat.

Nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta, astazi, ca a inaintat premierului Viorica Dancila, precum si ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului, atragand atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ii determina sa declanseze protestele in perioada urmatoare.

VIDEO. Mesajul ironic al acestor romani din Anglia pentru cei de acasa: Daca va rugati, Dumnezeu va ajuta si pe voi sa aveti ce avem noi!

Dinu si Clement sunt doi romani simpatici din Anglia care au mii de urmaritori pe pagina lor Facebook numita Niste nesimtiti. Acolo posteaza scurte filmulete autoironice, asa cum este si.

LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

Turismul romanesc nu mai impresioneaza pe nimeni. Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate Romania din cataloage, din cauza infrastructurii proaste si a hotelurilor putine si foarte scumpe,.

Business report:Adevarul despre taxele platite de Uber si de taximetristii din Bucuresti;Romania- cea mai mare reducere a consumului de energie din UE. Cauze, consecinte, oportunitati;Vor migra bugetarii cu salariile scazute catre mediul privat?Nu sunt a

Adevarul despre taxele platite de Uber si de taximetristii din Bucuresti. Ce relevanta are comparatia. Nu stim de unde au datele, dar e un sentiment de frustrare sa platim taxe statului roman si sa vina cineva si sa spuna ca nu platim. Primele autobuze urbane ecologice au fost puse in functiune in Romania. Primele autobuze ecologice pentru transport public au fost deja puse in functiune in Ramnicu Valcea, in urma unei investitii de aproape 300. 000 euro.

Cazul IT-istului care A PIERDUT 2.300 DE LEI din salariu. Sunt furios ca banii acestia vor fi IROSITI

Un angajat in domeniul IT s-a trezit cu salariul redus cu 25% din cauza modificarilor aduse Codului Fiscal. in luna noiembrie 2017 salariul net al acestuia era de 9059 lei, in ianuarie 2018 el a incasat 6722 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )