Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta, astazi, ca a inaintat premierului Viorica Dancila, precum si ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului, atragand atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ii determina sa declanseze protestele in perioada urmatoare. continuă pe Ziarul Bursa

FSLI: Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari. Lipsa dialogului ne va determina sa declansam proteste

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a inaintat premierului Viorica Dancila, ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului. Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ne va determina sa declansam protestele in perioada urmatoare, arata FSLI, intr-un comunicat.

Ce se intampla cu salariile angajatilor din IT. Anunt de ultima ora al premierului Dancila

Guvernul va aproba joi, prin OUG, o serie de masuri pentru mentinerea venitului lunar net cel putin la nivelul lunii decembrie 2017 in cazul angajatilor din IT, cercetare-dezvoltare si inovare, sezonieri,.

Guvernul Dancila, AMENINTAT CU PROTESTE: Nemultumirile sunt mari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ameninta cu proteste Guvernul Dancila, daca nu se vor gasi, in cel mai scurt timp, rezolvari pentru problemele grave din sistemul.

Din anul 2022, mari cantitati de gaze naturale extrase din Marea Neagra vor putea fi livrate Ungariei

Romania va pune la punct conditiile tehnice pentru exporturile de gaze naturale spre Ungaria pana in 2020, in conformitate cu acordul semnat, ieri, la Bucuresti, de ministrii de Externe din cele doua tari, Peter Szijjarto si Teodor Melescanu, informeaza agentia ungara de presa MTI.

Cazul IT-istului care A PIERDUT 2.300 DE LEI din salariu. Sunt furios ca banii acestia vor fi IROSITI

Un angajat in domeniul IT s-a trezit cu salariul redus cu 25% din cauza modificarilor aduse Codului Fiscal. in luna noiembrie 2017 salariul net al acestuia era de 9059 lei, in ianuarie 2018 el a incasat 6722 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )