Libnet.ro
UNICEF

09:45

Locul cel mai misterios din Europa este in Romania. Este chiar mai straniu decat ne putem imagina

Antena3 Antena3,
Locul cel mai misterios din Europa este in Romania. Este chiar mai straniu decat ne putem imagina

In Romania se afla locuri pline de mister si legenda. Sunt acele taramuri unde vantul nu bate si au loc fenomene descrise ca fiind paranormale. Fie ca este vorba de paduri, cladiri vechi. continuă pe Antena3

Compania Softronic care a pus pe roti cel mai rapid tren electric fabricat in Romania, lanseaza anul acesta un nou convoi de vagoane

Softronic din Craiova, singurul producator de rame si locomotive electrice din Europa de Sud-Est, care a pus pe roti trenul SF Hyperion, va lansa un nou convoi de vagoane in a doua jumatate a anului 2018.

Compania Softronic, care a pus pe roti cel mai rapid tren electric fabricat in Romania, lanseaza anul acesta un nou convoi de vagoane

Softronic din Craiova, singurul producator de rame si locomotive electrice din Europa de Sud-Est, care a pus pe roti trenul Hyperion, va lansa un nou convoi de vagoane in a doua jumatate a anului 2018.

Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Un roman de 47 de ani e de trei zile cel mai cautat infractor din Spania, dupa ce a rapit o tanara si a amenintat-o cu un cutit si apoi a violat-o. Barbatul este de negasit, desi politistii.

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

Pietele din Europa, atente la deciziile BCE

Bursele din Europa au avut un curs mixt ieri, investitorii fiind atenti la Banca Centrala Europeana BCE), dupa ce aceasta institutie a decis sa pastreze dobanda la minim istoric.

POVESTEA celui mai mare spargator de banci ROMAN. Banditul Whisky se intoarce in TARA! A DEZVALUIT unde si-a ASCUNS BANII! Am sapat ....

Cel mai renumit bandit din Europa se intoarce acasa, in Romania, unde va lansa un film despre viata sa. in tinerete, Attila Ambrus, cunoscut drept ,,banditul Whisky a jefuit 30 de banci.

Bucuresti gazduieste cea de-a treia editie a Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est

Federatia Romana de Darts organizeaza cea de-a treia editie a Romanian Darts Festival RDF), eveniment care se va derula in ultimul weekend din aceasta luna, in perioada 26-28 ianuarie 2018,.

Ce idei de afaceri mai apar prin Europa de Est: n viitor, bancile ar putea sa-ti respinga creditul din cauza unei postari pe social media

O serie de start-upuri est-europene de tehnologie, majoritatea din Polonia, care au intrat intr-un accelerator de afaceri recent, arata care ar fi anumite tendinte in zona aceasta de afaceri.

Salariul minim va creste o data pe an, asa cum se intampla in toate tarile dezvoltate din Europa

Salariul minim net va creste anual cu 100 lei, astfel incat in 2020 acesta sa fie mai mare decat echivalentul a 300 euro si se va introduce salariul minim pentru cei cu studii superioare, potrivit Programului de guvernare 2018 - 2020, publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )