Libnet.ro
UNICEF

20:45

Locurile care vor aparea suplimentar in platforma de vaccinare, in februarie, vor fi rezervate celor peste 65 de ani, bolnavilor cronici si persoanelor cu handicap

Hotnews Hotnews,
 Locurile care vor aparea suplimentar in platforma de vaccinare, in februarie, vor fi rezervate celor peste 65 de ani, bolnavilor cronici si persoanelor cu handicap

Ministrul sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat sambata, ca toate locurile noi care vor aparea in platforma de programare in februarie vor fi rezervate pentru persoanele peste 65 de ani, bolnavii cronici, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc si locuiesc cu ei. continuă pe Hotnews

Au fost selectati procurorii care vor lucra cu Laura Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European Majoritatea sunt de la DNA

Ministerul Justitiei a selectat sase procurori care vor lucra cu Laura Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European EPPO). Dintre acestia, patru sunt din Directia Nationala Anticoruptie.

Ministrul Sanatatii anunta schimbarea strategiei de vaccinare: in februarie, toate locurile noi vor fi doar pentru varstnici, bolnavii cronici, persoanele cu handicap si cei care ii ingrijesc (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi schimbata strategia de vaccinare anticoronavirus, astfel ca toate locurile noi pentru programare vor fi.

Cu ce se ocupa romanii care vor sa se vaccineze: preotii, pe ultimele locuri, jurnalistii, mai jos

Printr-o analiza a persoanelor inregistrate in platforma online de programare la vaccinare impotriva Covid-19, intelegem mai bine cu ce se ocupa cei care isi doresc sa se imunizeze, dintre.

Alexandru Rafila, despre controalele din centrele de vaccinare: Cred ca, in momentul in care vor fi subiectul unei anchete, multi dintre oamenii care lucreaza acolo vor renunta si rezultatul va fi exact invers (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila spune ca anuntul ministrului Sanatatii privind controalele care ar urma sa aiba loc in centrele de vaccinare dupa ce s-a constatat ca peste 1. 300 s-ar fi vaccinat deja desi nu.

MINISTRUL MUNCII: Alocatiile vor intra de la 1 februarie majorate cu 20%

Alocatiile vor intra de la 1 februarie marite cu 20%, iar urmatoarea majorare depinde de decizia Parlamentului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, la postul public de televiziune.

Vaccinurile care vor ajunge in Ucraina prin programul COVAX nu sunt suficiente, estimeaza presedintele Zelenski

Cantitatea de doze de vaccin impotriva COVID-19 pe care Ucraina se asteapta sa o primeasca in cadrul programului global COVAX nu va fi suficienta pentru a acoperi nevoile tarii, a declarat vineri presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )