Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

ADPM ADPM,
Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

In 2016 utilizatorii retelei de socializare Instagram au postat fotografii, filmulete si si-au dat check-in in cele mai frumoase locuri de pe pamant. S-a facut astfel o analiza detaliata si s-a ajuns la urmatorul rezultat. Iata care sunt locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016. continuă pe ADPM

Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Instagram a dezvaluit de ce locuri au fost impresionati cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare orase din lume, potrivit Business Insider .

Topul celor mai sigure banci din lume. Romania intra in topul regional cu doua institutii de credit

Bancile europene sunt cele mai sigure din lume, o singura pozitie din top 10 fiind ocupata de o institutie de credit de pe continentul nord-american. Primele locuri sunt dominate de banci controlate de stat sau care sunt sustinute intr-o forma sau alta.

Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce in clasamentul romanesc

Inca de la crearea sa, in 2005, cel mai mare canal de redare audio-video din lume a devenit un fenomen. Milioane de oameni urmaresc zilnic videoclipurile cantaretilor favoriti si filmuletele din aproape toate domeniilor posibile. in 2012, avea sa fie lansata melodia care a batut toate recordurile de audienta. A fost vizionata de peste 2,7 miliarde de ori.

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Cele mai tari aplicatii de mobil in 2016

Industria aplicatiilor de mobil, fie ele de iOS sau Android, s-a extins semnificativ si anul acesta. Iata o selectie cu cele mai tari aplicatii de mobil in 2016, judecand si dupa gradul lor de aplicabilitate in business si in viata de zi cu zi.

Cele mai sangeroase razboaie civile din istorie: peste 35 de milioane de oameni si-au pierdut viata in timpul unei revolte din China

Razboiul civil este un conflict armat in care factiunile aflate in conflict sunt segmente ale populatiei aceleiasi tari, imperiu sau diviziune politica. in general, aceste razboaie au ca sursa lupta pentru controlul puterii in stat. Ca mai toate razboaiele, conflictul poate avea cauze religioase, etnice sau economice. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai sangeroase razboaie civile din istorie.

Apple ar putea avea acces rapid la cele mai noi filme

Apple s-ar afla in discutii cu unele dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, compania din Cupertino dorind sa obtina rapid cele mai noi filme. in ziua de azi, cele mai mari studiouri de film de la Hollywood ofera drepturi exclusive pentru cele mai noi filme pe o perioada de 90 de zile sau [].

Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente foarte dificile. Mama lui Louis Tomlinson, unul dintre membrii formatiei, s-a stins din.

Lista nominalizarilor Premiilor Grammy 2017. Adele si Beyonce se lupta pentru trofeu la cele mai importante categorii

Gala Premiilor Grammy 2017 ii tine cu sufletul la gura pe multi intrucat doua dintre cele mai indragite cantarete ale momentului au fost nominalizate la doua dintre cele mai.

STUDIU: Cele mai multe firme profitabile si de incredere din Romania au capital autohton, fiind in special IMM-uri

Peste noua din 10 companii care obtin profit si sunt considerate de incredere sunt firme cu capital romanesc, in special IMM-uri, din domeniul transportului rutier si de marfuri, urmate de cele din comertul cu amanuntul in magazine nespecializate,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )