Libnet.ro
UNICEF

19:00

Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce in clasamentul romanesc

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce in clasamentul romanesc

Inca de la crearea sa, in 2005, cel mai mare canal de redare audio-video din lume a devenit un fenomen. Milioane de oameni urmaresc zilnic videoclipurile cantaretilor favoriti si filmuletele din aproape toate domeniilor posibile. in 2012, avea sa fie lansata melodia care a batut toate recordurile de audienta. A fost vizionata de peste 2,7 miliarde de ori. continuă pe Adevărul

YouTube Rewind 2016: cele mai populare videoclipuri in Romania

Google a prezentat de curand lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2016. in cea de a patra editie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu putine exceptii, creatii romanesti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de [].

Topul celor mai populare videoclipuri muzicale din Romania in 2016

Pentru al doilea an consecutiv, trupa Carlas Dreams ocupa locul fruntas in topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube.

Care sunt cele mai bune statiuni de schi din Europa FOTO VIDEO

Site-ul European Best Destinations a intocmit un top zece cu cele mai bune statiuni de schi din Europa, pentru ca pasionatii sporturilor de iarna sa aleaga cea mai buna partie, iar amatorii sa isi testeze calitatile. Cele mai bune statiuni de schi din Europa se afla in tari precum Suedia, Spania, Elvetia, Austria sau Franta, iar clasamentul a intocmit in urma voturilor exprimate de turisti.

A fost deschis unul dintre cele mai frumoase parcuri de iarna din Romania. Magia din Cetatea Alba Iulia FOTO

Unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase parcuri de iarna din Romania a fost deschis de Sfantul Nicolae la Alba Iulia.

Cele mai frumoase concerte de Craciun din luna decembrie, sustinute de Madrigal, Corul Filarmonicii George Enescu si Corul de Copii Radio

Unele dintre cele mai deosebite concerte interpretate de Madrigal, Felicia Filip, Corul Filarmonicii George Enescu, Corul de Copii Radio, alaturi de regaluri dirijate de Horia Andreescu si Cristian Mandeal, vor fi sustinute la Ateneul Roman si la Sala Radio.

Oferte eMAG: Top cele mai bune telefoane din 2016 (1)

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

Clasament Forbes: Michael Jordan, desemnat cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Baschetbalistul american Michael Jordan a fost desemnat de revista Forbes cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, anunta Digi 24. in top acesta este urmat de jucatorul de golf Tiger Woods care a.

Apple ar putea avea acces rapid la cele mai noi filme

Apple s-ar afla in discutii cu unele dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, compania din Cupertino dorind sa obtina rapid cele mai noi filme. in ziua de azi, cele mai mari studiouri de film de la Hollywood ofera drepturi exclusive pentru cele mai noi filme pe o perioada de 90 de zile sau [].

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare. Paziti masina in Sectorul 2 si incuiati usa in Sectorul 3

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Unul dintre cele mai mari site-uri cu materiale video a fost spart de un hacker

In urma unei operatiuni de succes, un hackerar fi reusit sa fure zeci de milioane de conturi de pe unul dintre cele mai vizitate site-uri. Lansat in anul 2005, Dailymotion a reusit sa devina intre timp nu doar una dintre cele mai populare platforme pentru distributia de materiale video, ci si unul dintre cele mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )