Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai sigure banci din lume. Romania intra in topul regional cu doua institutii de credit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai sigure banci din lume. Romania intra in topul regional cu doua institutii de credit

Bancile europene sunt cele mai sigure din lume, o singura pozitie din top 10 fiind ocupata de o institutie de credit de pe continentul nord-american. Primele locuri sunt dominate de banci controlate de stat sau care sunt sustinute intr-o forma sau alta. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai populare videoclipuri muzicale din Romania in 2016

Pentru al doilea an consecutiv, trupa Carlas Dreams ocupa locul fruntas in topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube.

Simona Halep, locul 3 in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016

Simona Halep s-a clasat pe locul trei in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, intr-un clasament realizat de WTA pe baza contorizarii numarului de accesari ale informatiilor despre respectivele jucatoare.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Cel loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Ce loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Instagram a dezvaluit de ce locuri au fost impresionati cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare orase din lume, potrivit Business Insider .

Cel mai lung tunel din lume, deschis traficului in Elvetia INFOGRAFIE

Cel mai lung tunel din lume, construit in Elvetia si destinat facilitarii schimburilor comerciale intre nordul si sudul Europei, a fost deschis traficului duminica, au informat Caile Ferate Federale Elvetiene, citate de AFP.

Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

In 2016 utilizatorii retelei de socializare Instagram au postat fotografii, filmulete si si-au dat check-in in cele mai frumoase locuri de pe pamant. S-a facut astfel o analiza detaliata si s-a ajuns la urmatorul rezultat. Iata care sunt locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016.

VIDEO Cand imaginatia atinge norii. Cea mai inalta cladire din lume se poate vedea de la aproape 100 de kilometri distanta

Tarile din Asia si Orientul Mijlociu par sa aiba o slabiciune pentru cladiri foarte inalte, grandioase si impunatoare, dovada sunt numerosii zgarie-nori pe care-i gasim infruntand cerul in aceasta parte a lumii. Acolo se afla, deocamdata, cea mai inalta constructie de pe glob.

FOTO Cei mai spectaculosi brazi din lume. De la traditionalul brad din padure la minunatii din sticla, lego, otel si miliarde de beculete colorate

Bradul, unul dintre simbolurile Craciunului, este impodobit in fiecare an in toate colturile lumii. Daca majoritatea prefera sa impodobeasca un brad adus din padure, altii opteaza pentru unul artificial sau realizat din te miri ce materiale, de la sticla si otel pana la peste 500. 000 de bucati de lego.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )