Libnet.ro
UNICEF

22:00

Loteria Bonurilor Fiscale: Bonurile castigatoare sunt cele din 21 august cu o valoare de...

B1 B1,
Loteria Bonurilor Fiscale: Bonurile castigatoare sunt cele din 21 august cu o valoare de...

Duminica a avut loc o noua extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Bonurile fiscale emise in data de 21 august 2018, cu o valoare de 60 de lei, au fost desemnate castigatoare, informeaza Agerpres. La aceasta. continuă pe B1

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale castigatoare la loteria din 16 septembrie

Bonurile fiscale emise in data de 21 august 2018, cu o valoare de 60 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale castigatoare pe 16 septembrie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a organizat duminica 16 septembrie, o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 august 2018.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finantelor Publice organizeza o noua extragere

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 august, conform unui.

ANALIZA Viata de ministru n Romnia dureaza putin peste un an, n medie. Finantele si Internele sunt cele mai vizate. Ne-am uitat la frecventa cu care sunt remaniati sefii de cabinete ale celor mai importante portofolii guvernamentale

Am luat toti ministrii care s-au perindat la conducerea principalelor ministere din Guvern. Interne, Externe, Munca, Educatie, Finante si Sanatate. Am eliminat interimarii care stateau sub 14 zile in functie, am calculat si am tras cateva concluzii. Sunt simple si ne arata cata coerenta livram in afara, sau mai degraba cata lipsa de.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Documentul de care are nevoie de acum toata lumea... Femeile sunt cele mai AFECTATE...

Femeile par dezavantajate fata de barbati in ceea ce priveste vechimea necesara pentru pensionare. Iata un extras din Legea pensiilor privind data nasterii, anul si luna pensionarii, stagiul complet de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale au propriile trasaturi unice, dorinte si atitudini bazate pe grupul de elemente din care fac parte. Pe baza trasaturilor lor, exista cateva perechi de semne zodiacale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2776 seconds )