Libnet.ro
UNICEF

14:30

Loteria bonurilor fiscale pentru luna iulie va avea loc duminica seara

România Liberă România Liberă,
Loteria bonurilor fiscale pentru luna iulie va avea loc duminica seara

Duminica, la ora 19. 50, ca avea loc extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 iulie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anuntat, joi, Ministerul Finantelor Publice MFP). continuă pe România Liberă

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii iulie va avea loc in 21 august

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 iulie este programata duminica, 21 august, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP), trimis redactiei.

Loteria fiscala pentru bonurile din iulie va fi organizata duminica, 21 august

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, 21 august, in jurul orei 19:50, la care participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Preturile locuintelor din Londra au scazut in luna iulie

Proprietatile imobiliare din Londra se vand mai greu luna aceasta, in ciuda unei scaderi de preturi de vara, in conditiile in care incertitudinea legata de Brexit a afectat cererea si oferta din real estate, scrie Bloomberg.

Vesti deloc bune pentru echipele romanesti in UCL. Ce schimbari vor avea loc din sezonul 2018/2019

Lucrurile nu vor mai fi simple pentru echipele romanesti in competitiile europene incepand cu sezonul 2018/2019. Formatiile din campionatele mici, aici fiind si cazul Romaniei, vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )