Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva s-a crapat si o parte din terasament risca sa se prabuseasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva s-a crapat si o parte din terasament risca sa se prabuseasca

In cursul serii de marti, in Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva a aparut o fisura care afecteaza intregul terasament, pana la asfalt, scrie Ziare. com . In aceste conditii, este foarte putin probabil ca autostrada sa mai fie deschisa in luna septembrie,. continuă pe Wall-Street Ro

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Netanyahu anunta ca va anexa o parte din Cisiordania, daca va castiga alegerile

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat marti ca intentioneaza sa anexeze Valea Iordanului din Cisiordania ocupata, daca va castiga alegerile generale de saptamana viitoare, transmite Reuters.

O firma romaneasca lanseaza o platforma web cu servicii digitale antreprenori si IMM, dupa investitii de 4 milioane lei, o parte din bani europeni

Qbis, companie romaneasca infiintata de trei antreprenori in urma cu peste 15 ani, a lansat o platforma web cu servicii digitale de marketing integrate, dedicata antreprenorilor si IMM. Dezvoltarea WebDo s-a realizat in 20 luni de catre o echipa de specialisti IT din Romania, iar investitia necesara a fost de 4 milioane de lei, din care 2. 5 milioane de lei au provenit din fonduri europene din programul de Instrumente Structurale 2014-2020.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )