Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care este cel mai sanatos tip de sare

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai sanatos tip de sare

Sunt multi cei care se intreaba care este cel mai sanatos tip de sare. Clar este ca in cantitati peste masura sarea este daunatoare. insa are si beneficii esentiale. continuă pe Adevărul

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian.

Cum selectezi cel mai bun tip de copac pentru a-l planta langa casa ta si de ce este esential sa ai si arbori in gradina

Copacii sunt foarte importanti intr-o gradina, desi multi nu stiu acest lucru si nu ii planteza. Specialistii in peisagistica spun ca acestia pot fi o investitie de lunga durata adaugata casei tale.

Omni este cea mai noua creatie GoPro pentru realitate virtuala

Omni este cel mai nou gadget din portofoliul GoPro si s-ar putea sa intruchipeze cea mai facila cale de a genera continut video de calitatea foarte buna in realitate virtuala. Multe dintre sistemele ce sunt folosite pentru captura de continut video la 360 de cadre, care se preteaza pentru realitate virtuala, poate ajunge cu usurinta [].

Vireaza catre Est cel mai cunoscut brand romanesc? Ambasadorul Rusiei in Romania, vizita surprinzatoare la uzina Dacia din Mioveni (FOTO)

Este cel mai cunoscut brand romanesc, prezenta sa peste hotare fiind un plus enorm in ultimii ani pentru economia autohtona. in ciuda aparentelor, lucrurile au fost mereu agitate in.

Cel mai simpatic membru al armatei britanice

Un catel din rasa Springer Spaniel este printre cei mai apreciati membri ai armatei britanice. Scooby face parte dintr-o unitate de elita. O unitate canina, desigur. La 6 ani, este deja cel mai in.

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii; suma obtinuta, 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Este a doua mare privatizare majora din iulie, cand Grecia a obtinut al treilea pachet de asistenta financiara, in valoare de 85 de miliarde de euro, ce prevede vanzari ale activelor de stat. Banii obtinuti vor fi folositi la achitarea imprumuturilor primite pentru recapitalizarea bancilor si pentru finantarea investitiilor. in ultimii cinci ani, Grecia a obtinut din privatizari 3,5 miliarde de euro.

Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

Cel mai asteptat meci de fotbal care se va disputa duminica pe Arena Nationala aduce si restrictii de circulatie. Derby-ul Steaua-Dinamo incepe la ora 21. 00, insa incepand cu ora 17, traficul in Bucuresti se va restrictiona progresiv, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Prahova: 46 de posturi de agenti de politie pe care se bat 700 de de canditati. Cel mai batran participant are 66 de ani

Concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie a inregistrat un numar de peste 700 de persoane care s-au inscris pentru ocuparea locurilor. Cel mai batran candidat are varsta de 66 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )