Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura lui Marcel Ciolacu pentru Guvernul Citu. Ce pregatesc social-democratii

Antena3 Antena3,
Lovitura lui Marcel Ciolacu pentru Guvernul Citu. Ce pregatesc social-democratii

PSD si AUR au pregatit audieri incendiare pentru ministrii propusi. Desi este dezbinata, opozitia va incerca sa ii puna in dificultate pe cei care vor face parte din viitorul guvern. continuă pe Antena3

PNL a aprobat lista ministrilor propusi pentru Guvernul Citu: Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil Popescu, Bogdan Aurescu si Bogdan Gheorghiu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat lista de ministri propusi de PNL pentru alcatuirea viitorului Guvern. Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil.

Ministrii propusi de USR-PLUS pentru Guvernul Citu: Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Ciprian Teleman si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, numele de ministrii pe care le propune pentru viitorul Guvern Citu. Este vorba despre Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion,.

Ministrii propusi de UDMR pentru Guvernul Citu: Cseke Attila, Tanczos Barna si Novak Eduard

UDMR anunta ca a decis asupra persoanelor desemnate din partea Uniunii pentru functiile de ministri in viitorul guvern condus de Florin Citu. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii este propus Cseke Attila, la Mediu Tanczos Barna, iar pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului - Novak Eduard. De asemenea, liderul UDMR Kelemen Hunor va fi vicepremier in viitorul cabinet.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata un astfel de guvern. Sunteti o rusine nationala Cred ca pana si mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Citu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul Citu, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care a catalogat drept o rusine nationala cabinetul propus de PNL, USR-PLUS si UDMR. Marcel.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare al Cabinetului Citu: Austeritate, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu a criticat programul de guvernare cu care liberalul Florin Citu s-a dus in Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca Dreapta politica pregateste masuri de austeritate, isi ignora total.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

PSD a votat impotriva Guvernului Citu, a subliniat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii social-democrate, care sustine ca Romania nu mai poate suporta o noua guvernare de tip CDR. Marcel Ciolacu:.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

Marcel Ciolacu spune ca marile prioritati ale Dreptei raman aceleasi ca in timpul crizei din 2010: austeritate si profituri grase

Marcel Ciolacu a declarat ca marile prioritati ale Dreptei raman la fel ca cele din timpul crizei din 2010 si anume austeritate pentru romani si profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )