Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrii propusi de UDMR pentru Guvernul Citu: Cseke Attila, Tanczos Barna si Novak Eduard

Hotnews Hotnews,
 Ministrii propusi de UDMR pentru Guvernul Citu: Cseke Attila, Tanczos Barna si Novak Eduard

UDMR anunta ca a decis asupra persoanelor desemnate din partea Uniunii pentru functiile de ministri in viitorul guvern condus de Florin Citu. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii este propus Cseke Attila, la Mediu Tanczos Barna, iar pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului - Novak Eduard. De asemenea, liderul UDMR Kelemen Hunor va fi vicepremier in viitorul cabinet. continuă pe Hotnews

CSEKE ATTILA: Au aparut niste probleme in aplicarea Codului administrativ, dar vor fi prevazute in acordul coalitiei

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, astazi, ca cel mai important rezultat al ultimelor doua zile de negocieri e cresterea increderii intre cele trei partide care vor forma coalitia majoritara, el punctand insa ca au aparut niste probleme in aplicarea Codului administrativ, dar ele vor fi prevazute in textul acordului, conform Agerpres.

Ludovic Orban anunta progrese foarte importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare: Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat progrese importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare. Acesta a precizat ca doua capitole au mai ramas de discutat, unele.

Nume de posibili ministri in viitorul Guvern: Violeta Alexandru sau Robert Sighiartau la Ministerul Muncii, Dan Barna sau Cristian Ghinea la Fondurile Europene, Cseke Attila la Dezvoltare

PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord pentru o majoritate parlamentara stabila si asigurarea viitoarei guvernari. Liderii celor trei formatiuni au anuntat joi seara, la finalul unei noi runde de negocieri,.

Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

PNL, USR-PLUS si UDMR au impartit, vineri, dupa 10 ore de negocieri, portofoliile din viitorul Guvern si urmeaza sa nominalizeze si oamenii. in urmatoarele zile fiecare formatiune politica va discuta separat pentru a face propunerile cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Pana in prezent se stie oficial numele premierului propus - Florin Citu iar neoficial, Dan Barna si Kelemen Hunor ar putea fi cei doi vicepremieri.

Rares Bogdan nu exclude functia de ministru de Interne in Guvernul Citu : Ma duc unde-mi cere tara

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, dat pe surse ca ministru de Interne in Guvernul Florin Citu, a declarat astazi ca vrea sa isi duca pana la capat mandatul de eurodeputat si ca il sustine pe Marcel Vela, dar nu exclude, totusi, functia de ministru: Ma duc unde-mi cere tara.

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )