Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

PSD a votat impotriva Guvernului Citu, a subliniat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii social-democrate, care sustine ca Romania nu mai poate suporta o noua guvernare de tip CDR. Marcel Ciolacu:. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: PSD va conduce 8 comisii in Camera Deputatilor si 8 in Senat. Partidul e reprezentat potrivit algoritmului (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, s-a aratat multumit de modul in care au fost impartite conducerile comisiilor parlamentare intre partide. Acesta a precizat ca PSD detine sefia a opt comisii din Ca.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata un astfel de guvern. Sunteti o rusine nationala Cred ca pana si mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Citu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul Citu, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care a catalogat drept o rusine nationala cabinetul propus de PNL, USR-PLUS si UDMR. Marcel.

Marcel Ciolacu: PSD va intra total in opozitie si va face o opozitie dura

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca social-democratii nu se vor prezenta marti la consult.

MARCEL CIOLACU: PSD este, in acest moment, in opozitie

Odata cu constituirea coalitiei majoritare de centru-dreapta in noul Parlament, liderii PSD au fost nevoiti sa recunoasca faptul ca au pierdut alegerile, desi au inregistrat cel mai mare scor electoral in urma numararii voturilor valabil exprimate de cetateni la alegerile din 6 decembrie. Practic, dupa ce au vazut ca nu pot obtine puterea politica in Parlament, care sa aduca si guvernarea dorita, social-democratii au declarat, ieri, ca intra in opozitie si au refuzat sa participe la consultarile convocate la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea viitorului prim-ministru.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

MARCEL CIOLACU: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca azi va avea o discutie lamuritoare cu Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, daca acesta doreste sa intre sau nu in Parlament, avand in vedere ca este urmarit penal.

Marcel Ciolacu: Suntem hotarati sa facem opozitie totala. Orban nu va fi, luni, presedintele Camerei!

Marcel Ciolacu a spus, duminica, la Punctul de intalnire, ca PSD a decis la nivelul conducerii sa faca opozitie totala viitoarei majoritati guvernamentale PNL - USR PLUS - UDMR.

Marcel Ciolacu: Minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis miercuri ca prioritatile viitorului Guvern de dreapta raman .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )