Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru un mare ACTOR: A fot arestat dupa ce s-a batut in public!

B1 B1,
LOVITURA pentru un mare ACTOR: A fot arestat dupa ce s-a batut in public!

Actorul Alec Baldwin are mari probleme cu legea. Starul a fost arestat dupa ce a bagat in spital un barbat de 49 de ani in urma unei dispute pe un loc de parcare. Incidentul a avut loc in apropierea casei lui. continuă pe B1

Caz socant. Profesor universitar, arestat dupa ce ar fi tinut un barbat ca sclav in magazia conacului

O femeie, profesoruniversitar, afost arestata,fiind acuzaatca ar fi exploatat un muncitor din Polonia. Victima a fost nevoita sa munceasca pentru a primi hrana si a dormit timp.

LOVITURA pentru soferi! Incredibil ce se intampla cu politele RCA! Pretul va exploda

Asigurarile auto se vor scumpi, dupa ce tariful mediu de referinta pentru politele de asigurari de raspundere civila obligatorie a crescut cu 4%, pana la 790 de lei, a anuntat ASF. Nu toti posesorii de.

LOVITURA pentru romani! PSD introduce o noua TAXA PE STALP

Turnurile de sustinere a turbinelor eoliene au fost incluse in categoria cladirilor, decizie in urma careia autoritatile locale pot impune impozite si taxe pentru astfel de constructii, potrivit unui proiect de.

Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

Presedintele Agentiei de Stat pentru Bulgarii din Strainatate ASBS), Petar Haralampiev, care este anchetat pentru vanzarea de acte false pentru atestarea originii bulgare, in special pentru cetateni ai.

Militarii americani AU BAUT TOATA BEREA din capitala Islandei, inainte de cel mai mare exercitiu NATO de dupa Razboiul Rece

Insetati, soldatii americani au baut toata berea din capitala islandeza Reykjavik inainte de exercitiulTrident Juncture. Peste 6. 000 de militari SUA participa la cel mai mare exercitiu NATO de dupa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )