Libnet.ro
UNICEF

18:15

LOVITURA pregatita de Angela Merkel pentru milioane de nemti: Nu va faceti griji, ma ocup eu de TOT

Antena3 Antena3,
LOVITURA pregatita de Angela Merkel pentru milioane de nemti: Nu va faceti griji, ma ocup eu de TOT

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, relateaza AFP. La. continuă pe Antena3

Angela Merkel joaca pentru prima data cartea feminina.

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, transmite Mediafax. La varsta de 59 de ani, ea a eliminat nenumarati oameni politici, fara sa promoveze insa niciodata cauza femeilor. Dar in timpul campaniei pentru alegerile legislative de duminica, la incheierea carora ar urma sa obtina cel de-al treilea mandat de patru ani, Merkel a surprins ridicand cortina .

RFI: Angela Merkel, un pragmatic desavarsit

Noua Doamna de Fier a Europei nu era cotata in tinerete cu nicio sansa de a avea succes in politica. Intre timp, Angela Merkel se prezinta din nou in fata alegatorilor si cere un al treilea mandat consecutiv in fruntea Executivului federal de la Berlin, scrie Laurentiu Diaconu-Colintineanu, pe RFI. ro.

Angela Merkel vrea sa-si pastreze coalitia, chiar in caz de majoritate fragila

Cancelarul Angela Merkel s-a exprimat in favoarea continuarii coalitiei cu liberalii FDP, chiar cu o majoritate fragila in urma alegerilor legislative de duminica, potrivit AFP.

Sondaj: Angela Merkel nu va obtine majoritatea

Cancelarul german Angela Merkel nu va obtine majoritatea, impreuna cu aliatul sau liberal, care inregistreaza o scadere in privinta intentiilor de vot, potrivit unui sondaj publicat joi, cu cinci zile inainte de alegerile generale.

Germania: Angela Merkel nu are inca o majoritate de dreapta, analistii mizeaza pe o mare alianta cu social-democratii

Cu cinci zile inaintea alegerilor legislative din Germania, cancelarul Angela Merkel nu dispune de o majoritate alaturi de aliatul sau liberal, aflat in scadere, potrivit unui sondaj publicat marti si citat de AFP.

VIDEO Protest inedit al Partidului Piratilor din Germania: O drona a aterizat langa Angela Merkel

O mica drona a aterizat la doi metri de cancelarul german Angela Merkel, in timpul unui miting electoral organizat duminica, scrie AFP. Aparatul electronic a fost lansat de Partidul Piratilor, care a dorit in acest fel sa protesteze impotriva supravegherii video practicate de politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )