Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bancul postat de Gabriela Firea, dupa desemnarea lui Florin Citu

Antena3 Antena3,
Bancul postat de Gabriela Firea, dupa desemnarea lui Florin Citu

Primarul general al Capitale,, Gabriela Firea ironizeaza decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Ciu pentru functia de premier. continuă pe Antena3

Ciolacu, dupa desemnarea lui Florin Citu: Este clar parcursul care se doreste, se forteaza alegeri

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, dupa desemnarea lui Florin Cit.

GABRIELA FIREA, DUPA SONDAJ ONLINE : Renunt la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen, in fata unui val urias de respingere a unei masuri luate in toata Europa, acuzand si declaratiile politicianiste.

Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Gabriela Fireaa ironizat decizia presedintelui de a-l desemna pe Florin Citu pentru postul de premier, printr-un banc postat pe Facebook.

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

VIDEO Un alt mare oras din Romania da bani pentru fertilizare in vitro. Cine a adoptat modelul nasit de Gabriela Firea

Dupa modelul Gabriela Firea, Decebal Fagadau adopta programul ajutorului financiar pentru cuplurile care vor sa apeleze la fertilizare in vitro.

Gabriela Firea isi exprima dezamagirea politica prin apel la literatura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a postat, sambata pe Facebook, o imagine cu mesajul Daca dreptat.

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

Gabriela Firea renunta la Taxa Oxigen! Sunt mama a trei copii, ma gandesc la ceilalti

Primarul Capitalei a facut un nou anunt despre taxa Oxigen. Astfel ca, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca renunta la taxa Oxigen, dupa un sondaj realizat pe Facebook, unde a intrebat daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, iar 90 la suta au raspuns ca nu doresc aceasta taxa. Renunt la .

Gabriela Firea renunta la taxa Oxigen. Decizia trebuie validata de Consiliul General

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti ca renunta la vinieta Oxigen si la interdictiile de acces in centru dupa ce la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, a primit circa 60. 000 de comentarii, peste 90% impotriva introducerii taxei, si circa 2,5 milioane de vizualizari. Pentru ca decizia sa fie implementata, ea trebuie validata de Consiliul General, acolo unde Gabriela Firea are majoritatea. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta isi vor primi banii inapoi.

Kelemen Hunor (UDMR), dupa desemnarea lui Citu pentru postul de premier: Asteptam lista de ministri, programul de guvernare si vom lua o decizie la momentul respectiv

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a catalogat drept interesanta desemnarea lui Florin Citu pentru postul de premier, dar a subliniat ca parlamentarii Uniunii vor lua o decizie cu privire la votul de investitura ab.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )