Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lovitura teribila primita de Cristi Borcea de la justitie

Antena3 Antena3,
Lovitura teribila primita de Cristi Borcea de la justitie

Valentina Pelinel a nascut, iar tatal copilului, Cristi Borcea, nu are cum sa-l tina in brate pe baietel. Avocatul Daniel Ionascu a explicat la Antena Stars ce ar trebui sa se intample. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel a nascut miercuri. Cum se va numi copilul si ce gest a facut Cristi Borcea, imediat dupa aflarea vestii

Valentina Pelinel a nascut miercuri, dupa cateva ore chinuitoare de travaliu Baietelul se va numi Cristian. Valentina Pelinel s-a prezentat miercuri dimineata la clinica Sanador, dorind sa nasca pe cale.

Gest senzational facut de Cristi Borcea din inchisoare! Valentina Pelinel a izbucnit in lacrimi, dupa ce a nascut. Ce a aparut pe holul maternitatii

A stat cu sufletul la gura dupa gratii si, imediat dupa ce a primit vestea cea mare, Cristi Borcea a actionat. I-a trimis Valentinei Pelinel doua aranjamente florate care aproape au blocat holul maternitatii,.

Valentina Pelinel a nascut! Baiatul va purta numele Milan Cristian!

Valentina Pelinel a nascut in cursul zilei de astazi, dupa o sarcina de aproximativ 42 de saptamani. Vedeta a adus pe lume un baietel, pe care il va boteza Milan Cristian.

Valentina Pelinel a nascut miercuri

Valentina Pelinel a nascut miercuri. Fostul model a dat nastere unui baietel. Pelinel a nascut pe cale naturala. Stire in curs de actualizare.

Valentina Pelinel a nascut pe cale naturala un baietel. Ce au dezvaluit apropiatii despre proaspata mamica

Valentina Pelinel a devenit mama. Fostul fotomodel a nascut pe cale naturala un baietel, la o clinica privata din Bucuresti. Milan Cristian s-ar numi cel mic. insa nici acum, nimeni nu a spulberat.

Reactia incredibila a lui Cristian Boureanu dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Cristian Boureanu, fostul sot al Valentinei Pelinel, a declarat pentru cancan. ro ca nu este interesat de faptul ca aceasta a nascut. El a avut o reactie halucinanta atunci cand a aflat, avand in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )