Libnet.ro
UNICEF

18:45

LPF a hotarat: Steaua - Viitorul nu a fost blat

Online Sport Online Sport,
LPF a hotarat: Steaua - Viitorul nu a fost blat

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a incheiat marti seara o sedinta de peste patru ore in care a discutat partida Steaua - Viitorul Constanta si suspiciunile de blat ce au planat asupra acestui meci. continuă pe Online Sport

Steaua - Viitorul Constanta, echipele de start (LIVE 20:30)

Iata echipele de start de la meciul din Liga 1 Steaua - Viitorul Constanta LIVE 20:30). Primul 11 al echipei este format in majoritate din rezerve, titularii de drept fiind in vacanta.

VIDEO Borussia Dortmund - Hoffenheim, un fel de Steaua-Viitorul in varianta germana

Meciul Steaua Viitorul Constanta 2-5) n-a fost singurul care a mirosit ciudat. Partide cu iz suspect s-au intalnit peste tot in Europa, in ultimele zile.

Prunea: Vom face memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca va depune un memoriu la UEFA dupa partida Steaua-Viitorul, scor 2-5, despre care oficialul moldovenilor crede ca a fost aranjata in favoarea clubului lui Gheorghe Hagi.

Florin Prunea: Facem memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul

Presedintele executiv al echipei de fotbal Poli Iasi a afirmat ca va depune un memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul, scor 2-5, transmite Hotnews. Florin Prunea spune ca meciul din Ghencea a.

Liga 1 LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro transmite in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Liga 1 LIVE Steaua - Viitorul Constanta 0-1

Onlinesport. ro transmite in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Asa am trait LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro a transmis duminica in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

CSMS Iasi face memoriu la UEFA dupa meciul Steaua-Viitorul

Florin Prunea, presedintele clubului CSMS Iasi, a declarat, luni, ca va face memoriu la UEFA in care sa reclame modul in care clubul Steaua si-a aparat sansele in meciul cu Viitorul Constanta.

Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Dupa ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanta, pe teren propriu, in campionat, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul pustilor lui Hagi in speranta salvarii de la retrogradare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )