Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Borussia Dortmund - Hoffenheim, un fel de Steaua-Viitorul in varianta germana

Adevărul Adevărul,
VIDEO Borussia Dortmund - Hoffenheim, un fel de Steaua-Viitorul in varianta germana

Meciul Steaua Viitorul Constanta 2-5) n-a fost singurul care a mirosit ciudat. Partide cu iz suspect s-au intalnit peste tot in Europa, in ultimele zile. continuă pe Adevărul

Inainte de finala Ligii Campionilor, analistii recomanda actiunile Borussia Dortmund

Analistii firmei romanesti de brokeraj Tradeville recomanda actiunile clubului de fotbal Borussia Dortmund simbol: BVB), inaintea finalei Ligii Campionilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Acestia spun ca echipa din Dortmund va.

Tradeville: Echipa de fotbal Borussia Dortmund, atractiva pentru investitori

Analistii Tradeville considera ca finalista competitiei Champions League, Borussia Dortmund, este atractiva pentru investitori, arata un comunicat remis redactiei.

LPF a hotarat: Steaua - Viitorul nu a fost blat

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a incheiat marti seara o sedinta de peste patru ore in care a discutat partida Steaua - Viitorul Constanta si suspiciunile de blat ce au planat asupra acestui meci.

Prunea: Vom face memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca va depune un memoriu la UEFA dupa partida Steaua-Viitorul, scor 2-5, despre care oficialul moldovenilor crede ca a fost aranjata in favoarea clubului lui Gheorghe Hagi.

Florin Prunea: Facem memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul

Presedintele executiv al echipei de fotbal Poli Iasi a afirmat ca va depune un memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua - Viitorul, scor 2-5, transmite Hotnews. Florin Prunea spune ca meciul din Ghencea a.

Steaua - Viitorul Constanta, echipele de start (LIVE 20:30)

Iata echipele de start de la meciul din Liga 1 Steaua - Viitorul Constanta LIVE 20:30). Primul 11 al echipei este format in majoritate din rezerve, titularii de drept fiind in vacanta.

CSMS Iasi face memoriu la UEFA dupa meciul Steaua-Viitorul

Florin Prunea, presedintele clubului CSMS Iasi, a declarat, luni, ca va face memoriu la UEFA in care sa reclame modul in care clubul Steaua si-a aparat sansele in meciul cu Viitorul Constanta.

Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Dupa ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanta, pe teren propriu, in campionat, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul pustilor lui Hagi in speranta salvarii de la retrogradare.

Liga 1 LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro transmite in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Asa am trait LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro a transmis duminica in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )