Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luare de ostatici intr-o banca din Moscova

Adevărul Adevărul,
Luare de ostatici intr-o banca din Moscova

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza Sputnik. continuă pe Adevărul

Luare de ostatici intr-o banca din Moscova. Autorul s-a predat politiei

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza Sputnik.

Alerta in Rusia! Un barbat s-a baricadat intr-o banca din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea (VIDEO)

Autoritatile moscovite sunt in alerta, dupa ce un barbat s-a baricadat intr-o sucursala a Citibank din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea, potrivit presei.

Presa rusa: Luare de ostatici intr-o banca din Moscova. Un individ ameninta ca se va detona

Presa rusa anunta o luare de ostaici, miercuri seara, intr-o banca din centrul Moscovei. Conform agentiei Sputnik, un individ a luat patru ostatici si ameninta ca se va arunca in aer. Conform.

NEWS ALERT. Luare de ostatici la o banca din centrul Moscovei

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Incidentul este in curs la o filiala Citi Bank din centrul capitalei Rusiei.

Kalasnikov a deschis un magazin in cel mai mare aeroport din Moscova

Producatorul rus de armament Kalasnikov, renumit pentru arma sa de asalt AK-47, a anuntat vineri ca a inaugurat un magazin la aeroportul international Sheremetyevo, din Moscova, unde comercializeaza diverse suveniruri, inclusiv modele din plastic la scara reala ale armelor sale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Presedintele FR Atletism, analize medicale amanuntite intr-o clinica din Germania, dupa revenirea de la Rio

Presedintele Federatiei Romane Atletism, Sandu Ion, a acuzat stari de rau la revenirea de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta se afla in acest moment internat intr-o clinica din.

Daca vrei sa o cunosti pe ma-ta, iti trag una! SCENE INCREDIBILE intr-un autobuz din Romania (VIDEO)

Scene incredibile au fost surprinse intr-un autobuz din Suceava. Doi barbati s-au luat la bataie si s-au certat ca la usa cortului sub privirile calatorilor. Multi dintre ei erau femei cu copii.

FOTO SOCANT: L-au dezbracat si l-au batut pe un barbat care a profitat de cainele lui! Imagini ireale intr-o provincie din China

Imagini ireale intr-o provincie din China. Un barbat care este acuzat ca a profitat de pe urma unor animale a fost pedepsit de voluntari care isi dedica activitatea protejarii animalelor. in.

Cel mai dur KO luat de Catalin Morosanu: Luptatorul a fost invins in doar 72 de secunde intr-o gala din Cecenia (VIDEO)

Luptatorul de kickboxing Catalin Morosanu a fost invins prin KO intr-o gala desfasurata in Cecenia. Acest meci a avut loc desi in urma cu o luna, acesta s-a retras din Superkombat-ul de.

Gruparea Boko Haram a rapit 13 persoane si a ucis alte 10 persoane, intr-un sat din Nigeria

Zece persoane au murit si alte 13 au fost ranite, sambata, de gruparea islamista nigeriana Boko Haram, intr-un sat situat in apropiere de Chibok, localitate unde, in 2014, peste de 200 de liceene au fost rapite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )