Libnet.ro
UNICEF

16:45

NEWS ALERT. Luare de ostatici la o banca din centrul Moscovei

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT. Luare de ostatici la o banca din centrul Moscovei

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Incidentul este in curs la o filiala Citi Bank din centrul capitalei Rusiei. continuă pe România Liberă

Presa rusa: Luare de ostatici intr-o banca din Moscova. Un individ ameninta ca se va detona

Presa rusa anunta o luare de ostaici, miercuri seara, intr-o banca din centrul Moscovei. Conform agentiei Sputnik, un individ a luat patru ostatici si ameninta ca se va arunca in aer. Conform.

Luare de ostatici intr-o banca din Moscova

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza Sputnik.

Luare de ostatici intr-o banca din Moscova. Autorul s-a predat politiei

Un individ a luat ostatici, miercuri seara, in sediul unei banci din centrul Moscovei, amenintand ca se va arunca in aer, relateaza Sputnik.

O cunoscuta jurnalista prooccidentala a fost atacata in centrul Moscovei

Cunoscuta jurnalista prooccidentala Iulia Latanina, editorialista la bisaptamanalul de opozitie Novaia Gazeta, a fost atacata la sfarsitul saptamanii trecute pe o strada din centrul.

NEWS ALERT. Accident cu victime multiple in Bucuresti

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera.

Alerta in Rusia! Un barbat s-a baricadat intr-o banca din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea (VIDEO)

Autoritatile moscovite sunt in alerta, dupa ce un barbat s-a baricadat intr-o sucursala a Citibank din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea, potrivit presei.

Fostul Han Coroana de Aur din Centrul Brasovului este din nou scos la vanzare

Compania Aro Palace incearca sa vanda din nou sediul din Brasov cu suma de 1,7 milioane de euro. Sediul companiei se afla pe strada Muresenilor nr. 12, unde, pe vremuri, se afla Hanul Coroana de Aur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2395 seconds )