Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai dur KO luat de Catalin Morosanu: Luptatorul a fost invins in doar 72 de secunde intr-o gala din Cecenia (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai dur KO luat de Catalin Morosanu: Luptatorul a fost invins in doar 72 de secunde intr-o gala din Cecenia (VIDEO)

Luptatorul de kickboxing Catalin Morosanu a fost invins prin KO intr-o gala desfasurata in Cecenia. Acest meci a avut loc desi in urma cu o luna, acesta s-a retras din Superkombat-ul de. continuă pe B1

VIDEO Doar o rasuflare, desemnat cel mai bun film documentar la Festivalul de Film International Sarajevo

Filmul documentar de lungmetraj Doar o rasuflare, de Monica Lazurean-Gorgan, a luat Premiul pentru cel mai bun film documentar din competitia oficiala de documentare, The Heart of Sarajevo, a Festivalului de Film International Sarajevo, care a avut loc in perioada 12-21 august 2016.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh - FOTO, VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Nu a fost anuntat un bilant al victimelor din mallul .

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

O mireasa a primit cel mai frumos cadou de nunta de la tatal ei. Surpriza a adus lacrimi in ochii invitatilor

O mireasa a primit cel mai frumos cadou de nunta din partea tatalui ei care, in loc de discurs, a preferat sa-i cante o piesa emotionanta, spre aplauzele tuturor celor prezenti la eveniment, scrie.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 5 - Irina Begu a urcat pe locul 22, cel mai bun din cariera

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 5, cu 5. 151 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 22, cu 1. 860 de puncte.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua.

Cel mai bogat ucrainean a pierdut trei sferturi din avere dupa interventia ruseasca in Ucraina

Omul de afaceri Rinat Ahmetov, cel mai bogat ucrainean, a pierdut aproape trei sferturi din avere din februarie 2014, cand a inceput interventia ruseassca in Ucraina, pana in prezent, potrivit Bloomberg. in prezent, averea lui Ahmetov este estimata la 3,2 miliarde dolari, valoare cu 74% mai mica fata de nivelul din februarie 2014.

Cel mai nou Android e lansat oficial de Google: cine primeste Nougat

Google a pornit oficial actualizarea dispozitivelor cu Android la versiunea Nougat. A fost prezentata in primavara, acum e finala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )