Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucia Hossu Longin, solidara cu Antena 3: Totul este doar o inscenare

Antena3 Antena3,
Lucia Hossu Longin, solidara cu Antena 3: Totul este doar o inscenare

Renumita realizatoare Lucia Hossu Longin este solidara cu jurnalistii Antena 3 si spune ca ceea ce se intampla este un abuz urias, facut de o justitie care produce nedreptate. Am vazut azi o justitie care. continuă pe Antena3

O cantareata din Basarabia a spus dupa dobandirea cetateniei romane, ca pasaportul este doar o viza de calatorie. ANC a luat act de afirmatile tinerei

Irina Tarasiuk, o cantareata din Republica Moldova care si-a obtinut cetatenia romana, a afirmat intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook ca pentru ea pasaportul romanesc este doar o viza care ii permite sa calatoreasca, si nu o cetatenie, intrucat se considera moldoveanca, informeaza Mediafax.

Gabriela Firea, solidara cu jurnalistii Antena 3: Am tot sperat ca este doar un cosmar

Gabriela Firea, senator PSD, este alaturi de familia lui Dan Voiculescu si sustine postul de televiziune Antena 3, in ciuda abuzului politic si judiciar. Nu-mi venea sa cred ce se intampla. Am tot sperat ca.

Crin Antonescu: Denuntarea pactului de Ponta este doar un gest pur de campanie electorala, inca o pseudo-vitejie (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu declara ca denuntarea de catre premierul Ponta a pactului de coabitare cu presedintele Basescu nu are niciun fel de relevanta, este un pseudo-gest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )