Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lucian Croitoru, despre negocierile privind Codul Fiscal:: E un pas prea mic, problemele raman aceleasi/ Dan Suciu,BNR: Salutam faptul ca s-a tinut cont de pozitia BNR

Hotnews Hotnews,
 Lucian Croitoru, despre negocierile privind Codul Fiscal:: E un pas prea mic, problemele raman aceleasi/ Dan Suciu,BNR: Salutam faptul ca s-a tinut cont de pozitia BNR

Salutam faptul ca s-a tinut cont de pozitia Bancii Nationale si de obiectivul asumat cu partenerii internationali privind tinta de deficit bugetar. Vrem sa vedem si impactul fiscal rezultat in urma acestor negocieri, a declarat pentru HotNews. ro Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Centrale. E drept, rezultatul la care s-a ajuns este prea putin din punct de vedere al macrostabilitatii, spun si alti oficiali ai BNR. Problemele raman aceleasi, spune consilierul Guvernatorului, Lucian Croitoru. Cand ai asemenea cresteri cu cheltuielile salariale, o reducere cu un punct procentual a scaderii TVA nu are cum sa le suplineasca. Efectele vor fi aceleasi: o reducere a credibilitatii, probleme cu costul datoriei, iar politica monetara va avea de suferit. Intr-un cuvant, aceasta relaxare e prea masiva si prea devreme, mai spune Croitoru. continuă pe Hotnews

Liderul deputatilor liberali, Tinel Gheorghe, despre reprimirea primarilor traseisti in PNL: in anumite cazuri, partidul va trebui sa deschida usa

Liderul deputatilor PNL, Tinel Gheorghe, a vorbit astazi la Adevarul Live despre consultarile privind noul Cod Fiscal, dar si despre planurile pentru alegerile locale. in contextul alegerilor locale de anul viitor, Tinel Gheorghe a precizat ca PNL ar putea decide reprimirea anumitor primari traseisti, trecuti la PSD in perioada campaniei pentru alegerile prezidentiale, in urma celebrei ordonante care le-a permis migratia politica.

Ministrul Finantelor: As vrea sa existe un consens privind Codul fiscal

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul poate accepta reducerea cotei TVA la 20%, fata de 19%, adugand ca el, personal, si-ar dori sa existe un consens privind Codul.

Despre incredere, credibilitate si codul fiscal

Am fost intrebat de catre un jurnalist de ce este o asemenea inversunare impotriva proiectului de Cod Fiscal. Nu cred ca e vorba de inversunare si, in niciun caz, impotriva Codului, care reprezinta un mare pas inainte. Este mai degraba o mobilizare a specialistilor impotriva agresivitatii relaxarii fiscale, determinata de temerile generate de ultima recesiune financiara 2008-2010) si, mai ales, de ceea ce se intimpla in Grecia. Experientele dureroase amintite sunt prea proaspete pentru a fi trecute cu vederea. In acelasi timp, aceasta mobilizare fara precedent este si un semn al maturizarii societatii romanesti.

Ce spune Oprea despre discutiile pe Codul Fiscal. Cum va vota UNPR

Gabriel Oprea a declarat ca la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, care vor avea loc in 20 august, formatiunea sa vine fara mandat, insa in Parlament va vota politic alaturi de restul coalitiei, fiind convins ca se va ajunge la un acord asupra acestui proiect.

Kelemen, despre Codul Fiscal: Sustinem 19% TVA; daca nu exista majoritate, acceptam si TVA de 20%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca la consultarile tehnice privind Codul fiscal Uniunea sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

Kelemen, despre Codul fiscal: Acceptam si TVA de 20% daca nu exista majoritate pentru 19%

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, miercuri, ca la consultarile tehnice privind Codul Fiscal, UDMR sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

Orban acuza PSD ca a coborat discutiile pe Codul Fiscal la un nivel tehnic si nu politic

Ludovic Orban, liderul deputatilor liberali, a declarat, marti, ca PSD a coborat discutiile privind Codul fiscal la un nivel mai degraba tehnic si nu politic.

Luni, PLEN pentru Codul Fiscal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, joi, ca plenul reunit lal Parlamentului se va intruni luni, la ora 15, pentru a lua in discutie modificarile la Codul Fiscal convenite la negocierile dintre partidele politice.

Luni, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, joi, ca plenul reunit lal Parlamentului se va intruni luni, la ora 15, pentru a lua in discutie modificarile la Codul Fiscal convenite la negocierile dintre partidele politice.

Gorghiu, despre consultari pe Codul Fiscal: Sa gasim scenariul potrivit pentru stabilitate economica

Aina Gorghiu, copresedintele PNL, despre consultari pe Codul Fiscal:Sa gasim scenariul potrivit pentru stabilitate economica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )