Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, si-a anuntat demisia: Din pacate, politica este in tot si in toate

B1 B1,
Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, si-a anuntat demisia: Din pacate, politica este in tot si in toate

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, a anuntat ca va demisiona in urma tragediei de la sectia ATI. Maine isi va depune mandatul Micu, care si-a comunicat intentia in social media. Tragedia. continuă pe B1

Lucian Micu, managerul Spitalului din Piatra Neamt: Pacientii au fost mutati de la etajul 3 la etajul 2 in spatii deja amenajate, pe circuite aprobate de DSP

Managerul Spitalului Judetean Neamt, Lucian Micu, a declarat duminica, la Digi24, ca pacientii mutati sambata de la etajul 3 la etajul 2 al spitalului, in sectia ATI, au fost plasati in spatii deja amenajate, care aveau acordul DSP din primavara, cu circuite deja stabilite.

Managerul spitalului din Neamt nu stie cat de veche era instalatia electrica: Nu am aceasta informatie

Lucian Micu, Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt a declarat ca spitalul nu avea alarma de incendiu si nici sistem de stingere a incendiilor. Acesta nu a stiut sa spuna cat de veche era instalatia electrica a spitalului: Nu am aceasta informatie, cand s-a facut ultima reparatie capitala.

Managerul spitalului din Piatra Neamt, unde au ars de vii zece oameni, anunta ca va demisiona

Lucian Micu a anuntat, luni, ca va demisiona din functia de manager al Spitalului Judetean Neamt.

Managerul spitalului din Neamt unde zece pacienti au murit arsi de vii demisioneaza

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde sambata seara zece pacientsi au murit arsi de vii in urma unui incendiu puternic, a anuntat, luni, ca demisioneaza din aceasta functie.

Lucian Micu anunta ca demisioneaza din functia de manager al Spitalului Judetean Piatra Neamt

Lucian Micu a anuntat luni pe Facebook ca va demisiona din functia de manager la Spitaluliu Judetean de Urgenta Piatra Neamt. El a adaugat ca marti va inainta demisia sa, la prima ora, nu inainte de a ma asigura ca nu las lucrurile la intamplare, ci ca va exista o continuitate fara sincope.

Ce spunea managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt in 11 noiembrie. Lucian Micu: Speram sa obtinem avizul DSU pentru recompartimentarea ATI cat mai repede Dorim si extinderea prizelor de oxigen

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, declara in 11 noiembrie ca se lucreaza la o recompartimentare a sectiei ATI din cadrul unitatii sanitare, context incare preciza.

Managerul spitalului din Piatra Neamt a demisionat: Functia nu mai ajuta la acest moment cu nimic

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, Lucian Micu, isi anunta demisia: Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica. Decizia vine dupa ce 11 oameni si-au pierdut viata in incediul de la ATI.

Lucian Micu a demisionat dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ultimele sale cuvinte in calitate de manager

Lucian Micu, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a demisionat azi din functie, dupa incendiul de sambata, care a dus la moartea a zece persoane, conform unui comunicat oficial de presa. Lucian Micu a demisionat dupa incendiul de la Piatra Neamt Prezenta mea in functia de manager al Spitalului nu mai ajuta .

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt - unde sambata seara 10 pacienti au murit in incendiu, iar un medic a fost grav ranit - a anuntat luni ca va demisiona, el acuzand implicarea politicului. intre timp, Parchetul a continuat cercetarile la fata locului si audierile de martori, pentru a stabili cauza incendiului, iar procurorii au dispus expertize ADN pentru cinci dintre victime, care nu au putut fi identificate. 25: Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid22. 10: Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului21. 45: Orban, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu este suficienta o demisie Ancheta penala care trebuie sa identifice responsabilii.

Arsene, despre demiterea managerul spitalului din Neamt: Bineinteles, vinovatii vor raspunde

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean a declarat ca nu exclude demiterea directorului unitatii medicale. Arsene a mai spus ca decizia va fi luata in functie de rezultatele anchetei si ca toti vinovatii vor plati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )