Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arsene, despre demiterea managerul spitalului din Neamt: Bineinteles, vinovatii vor raspunde

Antena3 Antena3,
Arsene, despre demiterea managerul spitalului din Neamt: Bineinteles, vinovatii vor raspunde

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean a declarat ca nu exclude demiterea directorului unitatii medicale. Arsene a mai spus ca decizia va fi luata in functie de rezultatele anchetei si ca toti vinovatii vor plati. continuă pe Antena3

Lucian Micu, managerul Spitalului din Piatra Neamt: Pacientii au fost mutati de la etajul 3 la etajul 2 in spatii deja amenajate, pe circuite aprobate de DSP

Managerul Spitalului Judetean Neamt, Lucian Micu, a declarat duminica, la Digi24, ca pacientii mutati sambata de la etajul 3 la etajul 2 al spitalului, in sectia ATI, au fost plasati in spatii deja amenajate, care aveau acordul DSP din primavara, cu circuite deja stabilite.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

Managerul spitalului din Neamt nu stie cat de veche era instalatia electrica: Nu am aceasta informatie

Lucian Micu, Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt a declarat ca spitalul nu avea alarma de incendiu si nici sistem de stingere a incendiilor. Acesta nu a stiut sa spuna cat de veche era instalatia electrica a spitalului: Nu am aceasta informatie, cand s-a facut ultima reparatie capitala.

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt, unde au ars pacienti COVID in sectia ATI, primea 18.000 de leiluna si bani din 14 chirii

In cursul serii de sambara, 10 persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu ce avut loc in sectia de ATI a spitalului din Piatra Neamt. Doctorul de garda, care s-a aruncat in flacari pentru a.

LUDOVIC ORBAN: Daca ancheta va stabili ca managerul spitalului este responsabil, va raspunde cu functia sau penal

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in cazul in care, in urma anchetei, se va stabili ca managerul Spitalului judetean de la Piatra Neamt este responsabil de ceea ce s-a intamplat, va trebui sa raspunda cu functia sau penal.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Orban: Ultima verificare la instalatia de oxigen a Spitalului Judetean Neamt a avut loc in luna martie a acestui an

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica, faptul ca ultima verificare la instalatia de oxigen a Spitalului Judetean Neamt a avut loc in luna martie a anului acesta. Seful Executivului a precizat ca statia de alimentare cu oxigen nu apartine unitatii medicale, ci este a unei companii.

Manipularea ordinara si minciuna PNL trebuie sa ia sfarsit! Ciolacu publica documentele care arata ca Sectia ATI a spitalului din Neamt functiona legal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe documente care arata ca Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt avea avizele necesare de functionare de la DSP.

Preotul Ion Antistescu, unul dintre pacientii de pe sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Starea parohului din Plaiesu este una grava

Parintele Ioan Antitescu se afla pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului din Piatra Neamt, cand incendiul a izbucnit. Acesta a fosttestat pozitiv pentru Covid-19. Din pacate, strea acestuia este una.

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt sustine ca a amenajat un salon cu 2 paturi de terapie intensiva la UPU

Incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a indoliat toata tara, dupa ce zece persoane si-au pierdut viata, in timp ce se aflau internati cu COVID-19. La mai putin de 24 de ore de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )