Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucrarile de constructii din Republica Moldova in 2014 au costat peste 7 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Lucrarile de constructii din Republica Moldova in 2014 au costat peste 7 milioane de lei

Companiile de contructii din Republica Moldova au efectuat lucrari in valoare totala de peste sapte milioane de lei pe parcursul anului 2014 - cu peste 76 de mii de lei mai mult decat in anul precedent. continuă pe Adevărul

INTERVIU Mihai Ghimpu: Liderii partidelor din Republica Moldova se sperie cind vad stirile cu DNA-ul romanesc, se tem de o justitie independenta. Unde e miliardul de dolari furat de la Banca de Economii?

Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal din Republica Moldova, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca liderii partidelor aflate acum la putere la Chisinau se tem de o justitie independenta pentru ca au interese personale meschine, si spune ca sprijinul tacit dat de comunisti guvernului minoritar este o frina pe drumul pro-european al Moldovei. Ghimpu vorbeste si despre faptul ca, prin anumite actiuni, cele doua partide la putere - PLDM si PD - fac jocul direct sau indirect al Rusiei, si le acuza ca nu vor sa intrerupa propaganda televizunilor ruse in Moldova. Ghimpu mai spune ca principalul mesaj transmis de Klaus Iohannis la intilnirea de miercuri este continuarea cursului european.

Radio Europa Libera: Sistemul politic disfunctional din Republica Moldova ar putea fi un cadou pentru Moscova

Sistemul politic din Republica Moldova, unde a fost investit un Guvern proeuropean minoritar cu sustinerea comunstilor, pare tot mai disfunctional, iar marele castigator in aceasta situatie ar putea fi .

Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii principalelor partide din Republica Moldova. Vlad Filat: Avem nevoie de prieteni alaturi de noi

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Republica Moldova, acolo unde a avut o intalnire, marti, cu presedintele moldovean Nicolae Timofti. in cursul zilei de miercuri, seful statului a.

VIDEO. Ce a discutat Iohannis cu liderii partidelor pro-europene din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, in cea de-a doua zi a vizitei oficiale pe care o efectueaza in Republica Moldova, cu liderii partidelor pro-europene, Vlad Filat PLDM), Marian Lupu PDM) si Mihai Ghimpu PL), discutiile vizand parcursul european al Moldovei si reforma justitiei, conform Mediafax.

Electrica este interesata sa intre pe piata de distributie a energiei din Republica Moldova

Electrica este interesata sa intre pe piata de distributie a energiei din Republica Moldova, printr-o achizitie, intrucat rata de rentabilitate este ridicata, dar o astfel de decizie depinde de orientarea pro-europeana a autoritatilor de la Chisinau, a declarat Ioan Rosca, directorul companiei de stat.

Fundatia Bill si Melinda Gates, in colaborare cu USAID va echipa 350 de biblioteci din Republica Moldova cu computere

Astazi, 24 februarie 2015, Ministerul Culturii si programul Novateca au facut publica lista bibliotecilor publice selectate sa se alature retelei de biblioteci moderne. in aceasta runda de selectare, 350 de biblioteci publice vor fi echipate cu peste 1200 de computere, software si echipament periferic. Peste 400 de bibliotecari vor beneficia de instruiri in domeniile tehnologii informationale si servicii moderne de biblioteca.

Diaspora din Republica Moldova cer guvernarii sa mentina cursului european al tarii

Miscarea civica Vocea Diasporei a emis o declaratie de presa prin care cetatenii Republicii Moldova, stabiliti peste hotare, isi exprima regretul profund fata de situatia in care se afla statul si mentioneaza ca se simt tradati si manipulati.

Diaspora din Republica Moldova cere guvernarii sa mentina cursului european al tarii

Miscarea civica Vocea Diasporei a emis o declaratie de presa prin care cetatenii Republicii Moldova, stabiliti peste hotare, isi exprima regretul profund fata de situatia in care se afla statul si mentioneaza ca se simt tradati si manipulati.

Sistemul politic disfunctional din R.Moldova ar putea fi un cadou pentru Moscova

Sistemul politic din Republica Moldova, unde a fost investit un Guvern proeuropean minoritar cu sustinerea comunstilor, pare tot mai disfunctional, iar marele casigator in aceasta situatie ar putea fi Rusia, comenteaza RFE/RL in pagina electronica.

Unul din patru profesori din Republica Moldova nu detine niciun grad didactic

Douazeci si cinci la suta dintre profesorii liceelor din tara nu detin grade didactice. Totodata, peste jumatate din directorii liceelor 56,2%) nu detin niciun grad de calificare, anunta Ministerul Educatiei, intr-un document de politici publice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )